От началото си досега 2023 г. беше изключително богата на

...
От началото си досега 2023 г. беше изключително богата на
Коментари Харесай

Топ 4 криптовалути под $0.10 за юни 2023 г.

От началото си до момента 2023 година беше извънредно богата на събития в крипто бранша. След предизвикателния интервал през 2022 година известните цифрови активи означиха впечатляващо възобновяване, възвръщайки ненапълно доверието на вложителите.

На фона на този новооткрит възторг обаче е завладяващо да се означи възходящото внимание към по-малко известните и по-достъпни криптовалути.

В тази публикация ще ви представим четири криптовалути на цена под $0.1, които вложителите може да наблюдават от близко.

VeChain (VET)

VeChain ( VET ) е основана на блокчейн платформа, която дава приоритет на прозрачността, проследимостта и неизменността на данните за веригата на доставки. Нейната цел е да помогне на бизнеса да увеличи успеваемостта си, да се бори с подправянето и да подсигурява достоверността на продуктите.

Неотдавна екипът на плана разгласи, че техният неотдавна пуснат мобилен портфейл VeWorld ще стане част от програмата TestFlight на Apple.

Към момента на писане на публикацията VET се търгува на цена от $0.19, като записва 1.86% спад през последните 24 часа и 0.7% загуба за послдедните 7 дни.

Hedera (HBAR)

Hedera ( HBAR ) закупи известност измежду крипто вложителите с помощта на неповторимата си технология за разпределена счетоводна книга, наречена Hedera Hashgraph.  

Тази технология предлага висока продуктивност, ниски такси и надеждна сигурност, което я прави привлекателна за разнообразни децентрализирани приложения (dApps) и корпоративни случаи на приложимост.

След като си осигуриха партньорства с софтуерни колоси като LG, Гугъл, IBM и Tata, членовете на общността на Hedera са оптимистично настроени, че това възходящо корпоративно приемане може да докара до повишение на цената на HBAR в близко бъдеще.

Към момента на писане на публикацията HBAR се прави оценка на $0.051, което отразява 1.6% нарастване за деня. Въпреки това, през последния месец тя означи спад от близо 14%.

TRON (TRX)

TRON ( TRX ) е друга криптовалута, която в последно време се появява в заглавията на медиите. Тя се емитира от фондацията Tron на Джъстин Сън и на 24 май зае първо място в листата на криптовалутите на AltRank, който прави оценка обществената и пазарната интензивност на даден актив спрямо по-широкия крипто пазар.

Понастоящем TRX се търгува на цена от $0.076, с леко нарастване от почти 0.29% за деня. През последната седмица криптовалутата означи растеж от 6%.

Stellar (XLM)

Stellar ( XLM ) от известно време е желан алткойн измежду крипто вложителите заради мощната си известност на одобрен блокчейн план.

Неотдавна блокчейн компанията образува доста партньорство с MoneyGram и Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците, за даване на финансова помощ на украинските бежанци, наранени от войната, като употребява USD Coin ( USDC ) на Circle.

Към момента на правене на публикацията XLM се търгува на цена от $0.087, като през последните 24 часа спаднала с към 0.1%. Въпреки че криптовалутата означи спад от 6% през последния месец, тя може да се смята за преференциална договорка, като се има поради капацитетът ѝ за повишаване въз основа на неотдавнашните партньорски покупко-продажби.

Заключение

Като цяло, в случай че по-широкият крипто пазар продължи ралито си през 2023 година, главните играчи като Биткойн ( BTC ) и Етериум ( ETH ) евентуално ще покачат цената на множеството други активи, в това число тези с цена под $0.10.

Въпреки възобновяване, голям брой криптовалути към момента се търгуват на привлекателни многогодишни дъна, предоставяйки опция за наблюдателните вложители.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР