От началото на юли 2020 г. EVN България организира за

...
От началото на юли 2020 г. EVN България организира за
Коментари Харесай

Над 1000 кандидати за стаж в EVN България през 2020 г.

От началото на юли 2020 година EVN България провежда за 15-та поредна година стажантска стратегия „ Младежи с бъдеще “. Тя е ориентирана към амбициозни студенти от механически и стопански специалности на български и задгранични университети, които търсят опция да развият своя капацитет в действителна бизнес среда.

За тазгодишното издание на програмата беше проявен мощен интерес, като над 1000 млади експерти се кандидатираха за присъединяване в нея. След процедура по желание общо 41 студенти бяха утвърдени и ще имат опция да проведат стаж в сдружението.

Общо 20 от утвърдените стажанти ще специализират в централните отдели на сдруженията от групата на ЕVN България, а 21 ще проведат стажа си в потребителските центрове на сдружението на територията на Югоизточна България. Продължителността на летния стаж е три месеца и се организира през юли, август и септември.

И през 2020 година стажантите ще имат опция да работят по действителни и значими планове, подкрепяни от опитни и квалифицирани експерти. Всеки един от стажантите ще организира стажа си под персоналното управление и препоръки на ментори - специалисти от съответната професионална сфера.

Програмата „ Младежи с бъдеще “ предлага:

- запознаване с активността на EVN България и придобиване на скъп опит в региона на енергетиката, технологиите и стопанската система

- непосреден контакт с едни от най-хубавите експерти в сектора

- присъединяване в новаторски планове

- опция за използване на теоретичните познания в действителна работна среда

- потребление на най-хубавите практики

Повече информация за програмата „ Младежи с бъдеще “ на EVN България е налична на тук.

Инициативата на ЕVN България „ Младежи с бъдеще “ започва през 2006 гoдина. За позитивните резултати на програмата свидетелства засиленият интерес към нея: в интервала 2006 – 2019 година в нея са взели участие над 500 студенти.

Чрез програмата „ Младежи с бъдеще “ EVN България отваря порти за млади, образовани и амбициозни студенти, които желаят да се срещнат на процедура с бизнеса, технологиите и нововъведенията в един интернационален енергиен тръст.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР