От началото на месец ноември 2018г. бензиностанции ЕКО имат нов

...
От началото на месец ноември 2018г. бензиностанции ЕКО имат нов
Коментари Харесай

Андреас Триантопулос е новият изпълнителен директор на ЕКО България


От началото на месец ноември 2018г. бензиностанции ЕКО имат нов изпълнителен шеф. Неговото име е Андреас Триантопулос, а главният му приоритет е да форсира темповете на развиване в ЕКО България и да утвърди компанията като водач на пазара на горива у нас, оповестяват от сдружението.

„ Поемам този пост с огромно наслаждение и с упоритостта да продължа положителната работа на моите прародители. Осъзнавам, че задачите, които съм си сложил, са много амбициозни, само че това единствено ме стимулира в допълнение. Освен това, имам вяра в полезностите, заложени в основата на ЕКО България и Hellenic Petroleum Group: резистентен напредък, грижа за околната среда, отговорност към клиентите, чиновниците и обществото. Всички тези полезности са еднообразно значими за нас, тъкмо колкото са значими и добавената стойност и положителните финансови резултати. Смятам, че ние сме късметлии да бъдем част от фамилията на Hellenic Petroleum. Това ни дава достъп освен до горива с несравнимо качество, технологии и познания. Принципите и полезностите на Hellenic Petroleum чертаят пред нас правилния път и направляват както дълготрайната ни тактика, по този начин и ежедневните ни интервенции “, съобщи новият шеф.

Триантопулос е роден в гръцката столица Атина, през 1966 година. Висшето му обучение стартира с бакалавърска степен по стопанска система в University of Essex, след което приключва и магистратура в London Business School. Той стартира работа за Hellenic Petroleum Group през 2011 година и от този момент е заемал длъжността на финансов шеф (CFO) в Черна гора и Сърбия. Бил е също изпълнителен шеф в Черна гора, а последната му служба, преди да поеме ръководството на ЕКО България, е като зам. изпълнителен шеф в република Македония. В персонален проект, Андреас Триантопулос е горделив татко на две деца и разпален обожател на мореплаването и гмуркането.

Предшественикът на Триантопулос, Алексис Атанасопулос остава в структурата на Hellenic Petroleum и заема нов управителен пост в рафинерията на компанията в Солун. Екипът на ЕКО България употребява случая сърдечно да благодари на Атанасопулос за безспорните професионални и лидерски качества и да изкаже откровената си горделивост от постигнатите триумфи по време на взаимната работа.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР