От началото на месец март започна активна работа по завършване

...
От началото на месец март започна активна работа по завършване
Коментари Харесай

В Нова Загора работят активно по завършване на ремонтите по улиците в града

От началото на месец март стартира дейна работа по довеждане докрай на ремонтите по улици, които започнахме през предходната есен. Ежедневно с сътрудниците от общинска администрация следим осъществяването на предоставените действия. Това написа в профила си във Facebook кметът на общината Галя Захариева. 
 
На ул. " Славянска " и част от " Кънчо Чамов " са подготвени тротоарните настилки, сега се подменят корозирали електрически стълбове. Предстои в най-кратки периоди на същите да се постави асфалт. В идващите дни следва асфалтиране и на улиците " Гоце Делчев " и част от " Добруджанска ", прибавя тя.
 
 В Нова Загора работят интензивно по довеждане докрай на ремонтите по улици` В Нова Загора работят интензивно по довеждане докрай на ремонтите по улици` Източник: Община Нова Загора
Работата по пътното платно е приключена по част от ул. " Ген. Скобелев ",  ул. " Петко Д. Петков ", ул. " Велико Търново " и сега по тях се засаждат дръвчета. Ще бъдат засадени над 100 дръвчета по обновените улици от разнообразни типове, подобаващи за изискванията на градската среда - Malus floribunda (декоративна ябълка), Pyrus calloryana (декоративна круша), Prunus nigra (червена слива) и Platanus orientalis (чинари), написа още кметът на Нова Загора.
 
 Галя Захариева измежду съграждани Галя Захариева измежду съграждани Източник: Община Нова Загора
Най-ценни са диалозите с хората, живеещи на ремонтираните сектори - съобразяваме се със препоръки, рекомендации, удовлетворяваме доколкото е допустимо тяхното предпочитание. Благодаря за разбирането и проявената грижа към средата, в която живеем, акцентира Галя Захариева. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР