От началото на инвазията си руските войски са унищожили 2

...
От началото на инвазията си руските войски са унищожили 2
Коментари Харесай

Руските войски са унищожили 2 911 военни обекта в Украйна


От началото на нашествието си съветските войски са унищожили 2 911 обекта от военната инфраструктура на Украйна, съобщи представителят на съветското министерство на защитата военачалник Игор Конашенков, представен от съветските осведомителни организации.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2227
Той също по този начин сподели, че съветската войска е поела контрола над редица квартали в обсадения южен украински град Мариупол.

Ройтерс показва, че организацията не е била в положение да ревизира истинността на изказването му.

Генерал Конашенков уточни, че съветските войски са унищожили 97 самолета, 107 дрона, 114 зенитни ракетни комплекса на украинската Противовъздушна отбрана, 986 танка и други бойни бронирани машини.

Конашенков още веднъж поддържа изказванията на Русия за открити в документи на биологична лаборатория доказателства, че  Пентагонът е финансирал проучвания за основаване на механизъм за скрито разпространение на смъртоносни патогени, съобщи ТАСС. 

Генералът уточни, че американският план на територията на Украйна целял проучване на опциите за преместване на патогени от мигриращите сред Украйна и Русия птици.

Представителят на съветското министерство на защитата приказва и за настъплението на силите на сепаратистката Донецка национална република (ДНР), като означи, че елементи на нейните милиции са завладяли няколко квартала в източните региони на град Мариупол. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР