От началото на годината са регистрирани 531 телефонни измами, а

...
От началото на годината са регистрирани 531 телефонни измами, а
Коментари Харесай

Над 500 са телефонните измами от началото на годината

От началото на годината са регистрирани 531 телефонни измами, а откраднатите суми са над 3,5 милиона лв.. Има доказателства, че 6 от тях са осъществени от групата от Ветово. Те са откраднали повече от 300 000 лв.. Това заяви в Сутрешния блок на Българска национална телевизия контрольор Стефан Попов от бранш " Измами ".

Той изясни още, че от няколко години най-успешен остава сюжетът `Полицейска операция` и че наши измамници работят по добре познатите схеми и в Гърция.

" Този сюжет върви може би към този момент няколко години и за жалост генерира много доходи за незаконната им активност. Още веднъж желая да повторя, това е нещо, което сме го говорили, желая да моля за по-голяма зоркост към жителите и да не се доверяват на позвънявания на анонимни лица, без значение като какви се показват и надлежно по-късно да оставят суми, изрично мога да заявя - не работим по този метод ", съобщи Попов.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР