От началото на годината Петър Пекалиев оглавява Централно управление на

...
От началото на годината Петър Пекалиев оглавява Централно управление на
Коментари Харесай

Петър Пекалиев поема Централно управление на недвижимостите в Kaufland 

От началото на годината Петър Пекалиев оглавява „ Централно ръководство на недвижимостите " на Каuflаnd Бългapия. На своя нов пост той ще дава отговор за развиването на One Stop Shopping концепцията на веригата, която последователно трансформира магазините в търговски центрове.

Петър има стабилен корпоративен опит, като последните 10 години е част от екипа на най-големия ритейлър у нас. Преди да се причисли към фамилията на Kaufland е заемал мениджърски позиции, свързани с ръководството на основни клиенти.
-->
От постъпването си в компанията до момента Петър е минал всички йерархични позиции в отдел „ Отдаване чартърен “. В професионалния си път осъществя голям брой значими за компанията планове, свързани с развиването и налагането на One Stop Shopping концепцията. Сред огромните му планове е модернизацията на хипермаркета  Kaufland Варна Трошево, където се построява първата за веригата вътрешна отвесна детска площадка, обособява се съвременен food court (зона за хранене) и се осъществя разнороден микс от наематели. Петър може да се похвали с развиване на Shop in Shop концепцията във веригата, построяването на устойчиви партньорски взаимоотношения и налагането и развиването на голям брой сполучливи концепции в цялата страна. Последният му огромен план е концепцията на зоната с наематели в „ зеления “ хипермаркет на веригата – Kaufland Горубляне.

Петър Пекалиев стои и зад създаването на зоната с наематели  в най-специалния обект на веригата – обновяването на Централни Хали.

Пекалиев има икономическо и бизнес обучение от УНСС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР