От началото на годината Гаел Монфис напомня за най-добрите си

...
От началото на годината Гаел Монфис напомня за най-добрите си
Коментари Харесай

Монфис: Достигането до четвъртфиналите не ме задоволява, дошъл съм за повече

От началото на годината Гаел Монфис припомня за най-хубавите си дни на корта, демонстрирайки невероятна форма на шампионатите на австралийска земя, като към този миг французинът е инкасирал една-единствена загуба на шампионата в Аделаида, където той се отхвърли по време на дуела си на старта. На тазгодишния Аустрелиън Оупън обаче някогашният №6 в света наподобява несломим и е единственият четвъртфиналист, който не е изгубил нито сет в конкуренцията дотук.

През утрешния ден Монфис ще играе на първия си четвъртфинал в Мелбърн и самият той разкри пред френското издание L`Equipe, че е окуражен да доближи още по-напред в шампионата:

" Изминах дълъг път, до момента в който стигна дотук, и съм благополучен от постигнатото, само че към момента не съм завършил. Четвъртфиналът не ме задоволява и не е крайната ми цел, пристигнал съм за повече. Докато продължаваш да бъдеш част от конкуренцията, жаждата ти за нови победи се усилва с всеки идващ мач, искаш да печелиш от ден на ден и повече. Затова оставам фокусиран върху представянето си и се стремя да отида по-далеч.

Матео има невероятни резултати през последните два сезона, разполага с един от най-хубавите сервиси в Тура и извънреден форхенд. Разбира се, той ще се опита да окаже напън върху мен, тъй че това е същинско предизвикателство за мен ", добави още международният №20.

Източник: Gotennis.ru

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР