От началото на годината до момента от Електроразпределителни мрежи Запад

...
От началото на годината до момента от Електроразпределителни мрежи Запад
Коментари Харесай

Ръст от 25% при издадените от ЕРМ ЗАПАД документи за присъединяване

От началото на годината досега от Електроразпределителни мрежи Запад са осъществени 25 560 изследвания на изискванията за присъединение към електроразпределителната мрежа на територията на Западна България, от които 19 358 за консуматори на електрическа енергия и 6 202 за производители на електрическа енергия. Ръстът от 25 %, в съпоставяне със същия интервал на предходната година, е заради нараствания брой заявки за инсталиране на ВЕИ мощности и ново строителство.

За облекчение на клиентите ЕРМ Запад предлага потреблението на опциите, които обезпечава платформата за електронни услуги -.

Регистрацията се прави посредством дипломиран електронен автограф КЕП или след еднократно посещаване до търговски център на Електрохолд, където се дават потребителско име и ключова дума.

Освен заявки за изследвания и подписване на контракти за присъединение, клиентите могат да заявят електронно още над 30 услуги, предлагани от сдружението, сред които инспекция на електромер, промяна на тарифност, сверяване на часовников комутатор, краткотрайно прекратяване на електрозахранването по искане на клиента, възобновяване на снабдяването с електрическа енергия по искане на клиента, информации, удостоверения, услуги по употреба, ремонт и поддържане на мрежи.

Пресцентър на Електрохолд България

е-mail:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР