От началото на февруари, когато отбеляза 50-я си юбилей, шеф

...
От началото на февруари, когато отбеляза 50-я си юбилей, шеф
Коментари Харесай

Шеф Иван Манчев най-сетне откри щастието

От началото на февруари, когато означи 50-я си празник, началник Иван Манчев носи на дясната си ръка златна гривна с надпис: „ Ти си най-хубавият татко “.

 

Бижуто с прочувствено обръщение му е подарък от огромните му деца – Христо и Виктория, които са от Марина. За нея топ кулинарят бе женен в продължение на 18 години. Изненадата точно на празника му от Елина – дъщерята на актуалната му половинка Ива Бека, също била огромна наслада и горделивост за него. Девойката споделила разчувствана, че вижда в него модел, който да следва.

 

Шеф Манчев в никакъв случай не е крил, че няма какво повече да желае от връзката си с Ива Бека. Не смее обаче да я назова съвършена, с цел да не я урочаса. Двамата се срещнали на ски курорт във Франция, където кулинарят бил с децата си. Любовта към ските се оказала общата им тематика с Ива, с която се срещнали инцидентно там. Връщайки се в София двамата траяли връзката си и даже срещнали децата си.

 

Всеизвестен факт е, че Христо и Елина, са гаджета, само че
Всичко за Вашата сватба
по това време Ива Бека към момента била във връзка, а Манчев бил под въздействие на раздялата с приятелката си Цветомила, от която е дребният му наследник Александър. Когато топ кулинарят научил, че Ива се е разделила с приятеля си, почнали да се виждат. Любовта им обаче се случила няколко месеца по-късно. 

 

Жената до него освен е уравновесена, а мисли и за другия. За нея е значимо той да се усеща добре. Така си дали сметка, че любовта им не е импулсивна, а осъзната. Сред тайните на положителните им връзки, е положителната връзка посред им. Изговаряли всичко и постоянно намирали време да са дружно. Разделят се единствено, когато работят. И тогава обаче не прекъсват напълно връзката си, тъй като се чуват по телефона. Задължително всяка вечер вечерят дружно.

 

Именно поради сходните им разбирания кулинарят и обичаната му се радват на прелестни връзки с децата си. Порасналите наследник и щерка на Манчев ценят мнението на Ива, освен това – те даже се интересуват от него по един или различен въпрос. Дъщеря й пък вижда в кулинаря постоянна мъжка фигура в живота си.

 

Шеф Иван Манчев доста
Всичко за Вашата сватба
държи всички те да прекарват време дружно. Задължително означават уместно празниците и си устройват фамилни пътувания.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ива Бека шеф Иван Манчев развод раздяла кулинар деца щастие връзка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News




PromoMall.bg