От началото на декември легендарната красавица на 90-те Цеци Красимирова

...
От началото на декември легендарната красавица на 90-те Цеци Красимирова
Коментари Харесай

Цеци Красимирова стана блондинка

От началото на декември именитата хубавица на 90-те Цеци Красимирова се подвизава в България. Тук е дружно със брачна половинка си Майкъл Струмейтис, с който тази година мина под венчило.

Бившата на Косьо Самоковеца реши да употребява услугите на родните коафьори и да направи коренна смяна във външния си тип. Цеци Красимирова се сбогува с емблематичната си катранено черна коса и мина в тима на русокоските, оповестява Лупа.бг.

Изненадващо за всички, само че явно й отива да бъде и русокоска. Пред приятелки Цецка споделила, че имала потребност от краткотрайна смяна, само че не изключва разновидността в най-скоро време да се върне към обичания си черен цвят на косата, който се трансформира в нейна запазена марка.

Младото семейство ще остане няколко дни в България и ще си замине за Съединени американски щати преди Коледа. Те са у нас по бизнес каузи, само че в свободното си време купонясват яката. Докато Майкъл е на настоятелен срещи, Цеци се вижда с близки приятелки. Топманекенката от месеци не се я вясвала у нас и в този момент има да наваксва с приятелките си
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР