От началото на декември Huawei Consumer Business Group (BG) започва

...
От началото на декември Huawei Consumer Business Group (BG) започва
Коментари Харесай

Новата серия геймърски монитори HUAWEI MateView GT вече е на българския пазар |

От началото на декември Huawei Consumer Business Group (BG) стартира да предлага на българския пазар два нови геймърски монитора от серията HUAWEI MateView GT – MateView GT 27 ” и MateView 34 ”. Те носят присъщите за смарт телефон, таблет и PC сериите Mate на Huawei новаторски технологии, характерно качество и висока надеждност.

Серията HUAWEI MateView GT предлага закривен екран и висока периодичност на освежаване от 165Hz, с които извежда на ново равнище гейминга и останалите занимания на огромен екран.



Извити и необятни екрани, в чиято картина се потапяш

HUAWEI MateView GT е първият закривен екран на Huawei, като и HUAWEI MateView GT 27 “ и HUAWEI MateView GT 34 “ са с радиус на извивката 1500R. 34-инчовата версия идва с резолюция 3440x1440 и съответствие на страните 21:9, уместно както за игри, по този начин и за графична обработка в комфортен split-screen формат. Другият модел от серията, HUAWEI MateView GT 27 ”, е с ултраизвит 27-инчов екран със съответствие на страните 16:9 при резолюция 2560 x 1440, подобаващи за най-популярните формати на игри и филми.



И двата модела оферират високо контрастно съответствие 4000:1 и динамичен обсег HDR10, при бляскавост от 350 нита, с което подсигуряват, че благосъстоянието от цветове се пресъздава реалистично и всеки подробност от сцената оживява на екрана. Всеки обособен панел идва калибриран за акуратност на цветовете Delta E <2.

И двата модела покриват 90% от цветното пространство DCI-P3, като HUAWEI MateView GT 27 “ покрива 100% от sRGB и пресъздава 16.7 милиона цвята, а HUAWEI MateView GT 34 “ покрива 121% от sRGB пространството и е в положение да съобщи над 1 милиард цветни оттенъци.

Висока периодичност на освежаване за гладка картина

Високата периодичност на освежаване е основен детайл за всеки геймърски екран, с който геймърите получават пряк отговор на всяко свое деяние. С поддръжката на 165Hz, Huawei MateView GT се възползва от опциите за графична обработка даже и на най-мощните устройства, към които се свързва. Тази висока периодичност на освежаване, поддържана и от 27, и от 34-инчовият модел, освен подсигурява гладка и чиста картина, а и понижава напрежението в очите на фена. Моделът има TÜV Rheinland Low Blue Light документ и поддържа DC димиране, което дейно понижава синята светлина и трептенето, които натоварват зрението.

В изгода на геймърите е и функционалността Dark Field Control. Чрез конфигуриране на яркостта на екрана в сцените с ниска или доста висока осветеност, тя разрешава на играча по—бързо да види и реагира на съперниците. Друга потребна функционалност е Crosshairs, особено създадена за FPS игрите. Дори когато в самата игра мерникът е изключен, HUAWEI MateView GT демонстрира подобен и оказва помощ на играчите елементарно да се прицелват и стрелят.
Освен мощните функционалности, под долната рамка на екрана е ситуиран и пет-посочен джойстик. Заедно с богатото On Screen Display (OSD) меню, той прави интеракцията с монитора по-лесна отвсякога.

Свързаност

HUAWEI MateView GT 34 “ идва с богат набор от портове, в това число 3.5mm аудио жак за слушалки и микрофон, два HDMI 2.0 екран врата, един DisplayPort 1.4, USB Type-C за зареждане и USB Type-C порт за зареждане и транспорт на данни, което е необичайност за този клас.

HUAWEI MateView GT 27 ” предлага един HDMI 2.0 port, един DisplayPort 1.2 и един USB Type-C порт за зареждане.



Цени и наличия

HUAWEI MateView GT 27 “ към този момент е разполагаем в комерсиалната мрежа на Технополис, Техномаркет, както и в Ozone.bg, Laptop.bg, Плесио, Ардес и скоро в други сътрудници на формалния дистрибутор Поликомп, на целесъобразна крайноклиентска цена 849 лв., и до края на седмицата ще бъде разполагаем и в магазините на Търговска верига Зора.

HUAWEI MateView GT 34 ” се предлага в Технополис, сътрудници на дистрибутора Поликомп, измежду които Ozone.bg, Laptop.bg, Плесио и Ардес, а до края на седмицата – в Зора, на целесъобразна цена от 1049 лв..

Повече информация за двата модела можете да намерите на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР