От началато на строежа на физкултурния салон на СУ „Отец

...
От началато на строежа на физкултурния салон на СУ „Отец
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски лично следи строежа на физкултурен са...

От началато на градежа на физкултурния салон на СУ „ Отец Паисий “ в Стамболийски, което е единственото учебно заведение в региона без салон за часовете на физкултура, кметът на общината Георги Мараджиев персонално следи строителните действия.

Днес градоначалникът още веднъж беше на място, откъдето разгласи: „ Докато някои играят шах, други пък още си мислят, че бягат боси по асфалта на софийските улици, трети се чудят с какви ремонти в изборния закон да се легитимират, ние в дребните общини какво вършим - работим! Ето по какъв начин върви градежът на новия физкултурен салон на СУ " Отец Паисий ". Тук съм през ден, а всеки ден на някой нов обект. Хората виждат и знаят къде отива всеки лев. Така се прави! Още нещо има, което би трябвало да се направи за учебното заведение - не ми харесва фасадата и ще търсим средства от Министерството на образованието или по план, само че няма да я оставим в този тип “.

Физкултурният салон се построява по извоюван от Общината план на стойност 578 973.12 лв. с Данък добавена стойност. По план спортната зала ще е с топла връзка със постройката на учебното заведение и ще може да се употребява за няколко типа спорт – баскетбол, волейбол, тенис и футбол. Ще има съблекални и бани, като цялата постройка ще е климатизирана.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР