От Министерството на правосъдието обявиха, че европейските делегирани прокурори сами ...

От Министерството на правосъдието обявиха, че европейските делегирани прокурори сами

Европрокурорите сами са избрали сградата на Раковски 134


От Министерството на правораздаването оповестиха, че европейските делегирани прокурори сами са избрали да бъдат настанени в постройката на столичната улица " Раковски " 134, в която дълги години се обитаваше централата на Съюза на демократичните сили. Сградата е определена всред няколко, препоръчани от Областната администрация, посочи заместител - правосъдният министър Мария Павлова пред БНР.

“По данни на регионалната администрация, към сегашния миг в тази постройка няма настоящи контракти за наем или такива, с които са предоставени елементи от нея за прилагане на физически или юридически лица. Ние като координиращо звено сме уведомили Висш съдебен съвет за избора на европейските делегирани прокурори ”, съобщи тя.

От Министерството на правораздаването оповестиха, че европейските делегирани прокурори сами са избрали да бъдат настанени в постройката на столичната улица " Раковски " 134, в която дълги години се обитаваше централата на Съюза на демократичните сили. Сградата е определена всред няколко, препоръчани от Областната администрация, посочи заместител - правосъдният министър.

“По данни на регионалната администрация, към сегашния миг в тази постройка няма настоящи контракти за наем или такива, с които са предоставени елементи от нея за прилагане на физически или юридически лица. Ние като координиращо звено сме уведомили Висш съдебен съвет за избора на европейските делегирани прокурори ”, сподели още Мария Павлова.

 

Източник: novini.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg