От Министерството на образованието и науката честитят празника на студентите

...
От Министерството на образованието и науката честитят празника на студентите
Коментари Харесай

МОН към студентите: Мит е, че висшето образованието в България не е качествено

От Министерството на образованието и науката честитят празника на студентите 8 декември . Вече 119 години 8 декември е не просто празник на студентите. Той е знак на младостта и самостоятелния дух, на смелите хрумвания и фантазии, на свободата и погледа в бъдещето . И никоя пандемия не може да промени това , без значение от компликациите, пред които изправя цялата академична общественост, се споделя в известие, публикувано от пресцентъра на МОН .

Висшето обучение както в България, по този начин и в целия свят, се развива динамично. Все повече университети работят дружно , като създават взаимни образователни стратегии. В ход е и развой на европейска интеграция – българските висши учебни заведения към този момент се включват в европейските академични мрежи. Не на последно място – университетите от ден на ден си партнират с научните организации. Всичко това уголемява оптимално достъпа на студентите до познание и съвременна материална база.

Мит е, че висшето образованието в България не е качествено , пишат още от МОН. И попълнят: Доказва го фактът, че абитуриентите на нашите университети се осъществят сполучливо на всички места по света. Затова, скъпи студенти, възползвайте се оптимално от опциите, които оферират българските висши учебни заведения , моли министерството. През тях минава пътят към сполучливата реализация и кариера .

Пожелавам Ви да бъдете здрави, мощни и упорити . С Вашето неизменност и упоритости са свързани през днешния ден очакванията на цялото ни общество за стопански разцвет, приемливост и дейна гражданска позиция в обществото. На Вас разчитаме за създаване на по-добро бъдеще за Българи я, молят още от министерството.

И заключват: Бъдете любопитни, взискателни, непримирими, тъй като това ще подсигурява качествено висше обучение. Учете се всеки ден, доверете се на опита и знанията на своите преподаватели, бъдете дръзки и решително вървете към реализацията на фантазиите си!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР