От Mercedes-Maybach определят своята продукция като ексклузивен лукс, максимален комфорт и върхови

...
От Mercedes-Maybach определят своята продукция
като ексклузивен лукс, максимален
комфорт и върхови
Коментари Харесай

Mercedes-Maybach със SUV модел през есента

От Mercedes-Maybach дефинират своята продукция като извънреден разкош, максимален комфорт и върхови технологии от света на автомобилния инженеринг, обслужването и аксесоарите, а идната стъпка в развитието на подразделението ще бъде направена през есента на тази година, когато ще бъде показан първия му SUV автомобил.

Като възможен образец за това, което може да чакаме от първата SUV кома на Mercedes-Maybach те показват концептуалната си разработка Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury от 2018, която дебютира по време на международното ревю в Пекин.

Концепцията , която подразделението на Mercedes анонсира като особено създадена с концепцията за китайския авто пазар, беше анонсиран като първокласен SUV седан. Основните му габарити бяха дължина 5260 мм, ширина 2110 мм и височина 1764 мм, а задвижването му бе напълно електрическо. Интегрираните електрически мотори бяха четири, а общата им мощ е 750 конски сили. Батерийният блок на концептуалната разбаротка беше с потенциал от 80 kWh, което е задоволително за изминаването на повече от 500 километра с един заряд, като максималната скорост на придвижване може да достигне 250 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР