От малко повече от месец Юлиан Вергов вече не е

От малко повече от месец Юлиан Вергов вече не е ...

Юлиан Вергов ревнува от зетя.

От малко повече от месец Юлиан Вергов вече не е мъж номер едно за единствената си дъщеря Алена, разбра HotArena.

Наследничката на актьора призна, че е щастливо влюбена и показа избраника си пред последователите си в социалните мрежи. Любовната й връзка не е тайна нито за майка й Ирина, нито за татко й. 

Екранният доцент Банков от "Откраднат живот" обаче не реагирал чак толкова възторжено на новината, че има кандидат-зет. Вергов побързал веднага да проведе респектиращ разговор на четири очи с момчето, като му взел страха от първата среща. Секссимволът на родния театър неведнъж е споделял, че дъщеря му е неговото слабо място и е способен на всичко за нейното щастие. 

През годините той си изгради имидж на лошо момче с необуздан нрав и дори е стигал да физическа разпра в някои случаи. Вергов никак не бил доволен, че дъщеря му иска да върви по неговите стъпки и да гради актьорска кариера. Тя дори направи дебют с малка поява в минал сезон на "Откраднат живот", но с баща й нямаха общи сцени.

През това лято обаче Алена застана рамо до рамо с татко си на снимачната площадка на новия български филм "Петя на моята Петя", посветен на поетесата Петя Дубарова. 

"Подкрепям я, но смятам, че това не е за нея. За тази професия е необходима жестока концентрация, а тя е разсеяна. Освен това актрисите са ощетени в сравнение с мъжете в бранша, които имат повече възможности. Та значи аз я подкрепям и не я подкрепям. Има какво още да се желае, но е добра.", сподели наскоро актьорът. 

Той добави, че не би ходатайствал да приемат щерка му в НАТФИЗ. Самият той не е завършил академията, а театрален колеж "Любен Гройс", предават от Ретро. 

Източник: hotarena.net