От малко повече от месец Юлиан Вергов вече не е

...
От малко повече от месец Юлиан Вергов вече не е
Коментари Харесай

Юлиан Вергов ревнува от зетя

От малко повече от месец Юлиан Вергов към този момент не е мъж номер едно за единствената си щерка Алена, разбра HotArena .

Наследничката на артиста призна, че е щастливо влюбена и сподели избраника си пред почитателите си в обществените мрежи. Любовната й връзка не е загадка нито за майка й Ирина, нито за баща й. 

Екранният доцент Банков от " Откраднат живот " обаче не реагирал чак толкоз възторжено на новината, че има кандидат-зет. Вергов побързал незабавно да организира респектиращ диалог на четири очи с момчето , като му взел страха от първата среща. Секссимволът на родния спектакъл нееднократно е споделял, че щерка му е неговото едва място и е кадърен на всичко за нейното благополучие. 

През годините той си построи имидж на неприятно момче с несдържан манталитет и даже е стигал да физическа свада в някои случаи. Вергов по никакъв начин не бил удовлетворен, че щерка му желае да върви по неговите стъпки и да гради актьорска кариера. Тя даже направи дебют с дребна поява в минал сезон на " Откраднат живот ", само че с татко й нямаха общи подиуми.

През това лято обаче Алена застана един до друг с баща си на снимачната площадка на новия български филм " Петя на моята Петя ", отдаден на поетесата Петя Дубарова. 

" Подкрепям я, само че считам, че това не е за нея. За тази специалност е нужна жестока централизация, а тя е разсеяна. Освен това актрисите са ощетени спрямо мъжете в сектора, които имат повече благоприятни условия. Та значи аз я поддържам и не я поддържам. Има какво още да се желае, само че е добра. ", показа неотдавна артистът. 

Той добави, че не би ходатайствал да одобряват дъщеря му в НАТФИЗ. Самият той не е приключил академията, а сценичен лицей " Любен Гройс ", предават от Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР