От магазина сюрпризират и със страхотни промоции на някои от

...
От магазина сюрпризират и със страхотни промоции на някои от
Коментари Харесай

В Ciao Italia правят сензационно намаление на над 2000 уникални продукта


От магазина сюрпризират и със страхотни промоции на някои от най-обичаните артикули, идващи от страната на La dolce vita

В меката на италианските артикули в Бургас - Ciao Italia, редовдните клиенти към този момент пълнят пазарските кошници със зехтин extra virgin, ароматно кафе, перилни и почистващи препарати и доста други артикули, създадени на Апенинския полуостров, които от през днешния ден са с нови още по-достъпни цени.

Качеството на тези артикули от дълго време е прието по целия свят. Ето за какво в профилирания търговски обект в Бургас, намиращ се в двуетажната сграда до блок 11 в ж.к. „ Славейков “ – тъкмо против светофара за Кауфланд, Практикер и Айко, акцията се приема с огромен възторг.
 Намаленията на обичаните деликатеси – паста, сирена, салами, виновност и още над 2000 неповторими продукта в „ Ciao Italia “ е мотив да отскочите за шипинг до ж.к. „ Славейков “.
Всички артикули тук ще са с отстъпка с изключение на тези, които към този момент са в промоция. Най-лесно ще се ориентирате по цветовете на етикетите. Жълт етикет е за стоките с 20% понижение от постоянната цена, а червен за тези, които са към този момент в промоция.

„ Традиционно най-продаваните артикули в магазина са италианските кафета, продуктите от хладилните витрини, препаратите за разчистване и таблетките без аналог на българския базар. Тези бели разтворими дражета са избавление за страдащите от стомашни неразположения и възприятие на тежест. Нашите клиенти от дълго време са разкрили позитивния им резултат “, разясняват от магазина. Екипът обясни, че промоцията е до привършване на всички налични количества от артикули, а те по никакъв начин не са малко.
 Таблетките за стомашни неразположения са без аналог в комерсиалната мрежа и с потвърдена ефективност
Друг топ артикул тук е кафето Caravaggio. Тази марка е желана от потребителите заради най-добрите сортове арабика, събирани от цал свят, които предлага. С това кафе ще преживеете едно незабравимо странствуване към различни точни на света – Колумбия, Бразилия, Етиопия, Перу, Коста Рика и още редица страни, потвърдени производители на обичаната за милиони хора тонизираща напитка.

Шопингът в магазина започва от 9:00 ч. до 20:00 ч. Търговският обект работи всеки ден без отмора.

„ Предстои ни огромен ремонт и избираме да зарадваме хората с вкусни и пресни артикули на атрактивни цени, като по едно и също време се приготвяме за едно ново начало в Ciao Italia “, разкриват още от комерсиалния обект.
 Перилните и почистващи препарати са добре познати на изрядните домакини, а цените им са конкурентни на морерните през последните години турски артикули за хигиена и пране
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР