От луксозната си резиденция във Флорида бившият президент Доналд Тръмп

...
От луксозната си резиденция във Флорида бившият президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп като никога е дискретен, обаче продължава да е силно влиятелен

От първокласната си резиденция във Флорида някогашният президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския продължава да упражнява мощно въздействие върху Републиканската партия като поддържа свои съдружници в устрема им към изборни длъжности и в същото време се пробва да потисне, в Сената, всяко предпочитание да бъде наказан в процеса по импийчмънт, написа Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Една от правилните му привърженички в Конгреса, новоизбраната тръмпистка Марджъри Тейлър Грийн, беше отправила ясно предизвестие към сътрудниците си в деня, в който той си потегли от Белия дом.

"Преобладаващото болшинство републикански гласоподаватели, доброволци и донори не са по-лоялни към Републиканската партия и претендентите й единствено тъй като те имат буквата (Р) след името си. Лоялността им към този момент е към Доналд Тръмп ", туитна тя на 20 януари.

Дори лишен от акаунта си в Туитър и от ориентираното върху Белия дом внимание, милиардерът продължава да е водеща тематика в американските вести с формалното започване в понеделник вечерта на историческия му развой за премахване от служба. И той участва в съзнанието на сенаторите републиканци, които ще бъдат натоварени да го съдят през февруари.

През целия уикенд обкръжението на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския редуваше предизвестия и контра-предупреждения, като всички посочваха едно: че магнатът от бранша на недвижимите парцели и фрапантен победител на президентските избори от 2016 година, който даде обещание да се завърне "по един или различен метод ", има намерение да резервира въздействието си.

Според в. "Вашингтон пост " той е подхвърлил концепцията да учреди нова политическа групировка, "Патриотичната партия ". Това е била опасност към консервативните сенатори, които се тревожат, че гласоподавателите им ще се пренасочат натам.

Според "Политико " обаче той също по този начин загатнал, че няма да основава нова партия, а в противен случай, ще окаже трайното си въздействие върху Републиканската партия. Което също е метод да алармира на тези, които биха желали да го осъдят, че ще насърчи техни съперници да се явят против тях на идващите им първоначални избори.

Сенатори и правосъдни заседатели

Вчера следобяд стоте американски сенатори поставиха клетва за този двойно исторически развой, който се открива на 9 февруари.

Бурният нюйоркчанин е упрекнат в подстрекателство на смъртоносното нахлуване на някои от последователите си над Капитолия на 6 януари, когато Конгресът гласуваше удостоверяването на успеха на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в на президентските избори.

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския е първият президент на Съединени американски щати, против който на два пъти е задвижена процедура за импийчмънт и ще е и първият, който е съден след излизането си от Белия дом.

Демократите към този момент управляват Сената със напълно нежно болшинство и ще им трябват 17 републикански гласа за осъждането му. Този брой през днешния ден наподобява доста труднопостижим, както самичък призна и Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в по Си Ен Ен в понеделник вечерта.

Въпреки че деянията на принуждение надълбоко смутиха републиканците, малко на брой измежду тях оправдават обществено подобен развой.

Вчера Сенатът отхвърли предлагането на сенатора републиканец от щата Кентъки Ранд Пол процесът по импийчмънт на някогашен президент, какъвто към този момент е Тръмп, да бъде разгласен за опровержителен на конституцията и да бъде преустановен.

Този жертван на крах избор обаче накара републиканците да се произнесат обществено по целесъобразността на тази процедура.

След като направи всичко да отбрани оправдаване на 45-ия президент на Съединени американски щати в първия му развой за премахване от служба, авторитетният водач на републиканците Мич Макконъл този път ще остави съпартийците си да гласоподават по съвест.

В сензационно изявление този умел някогашен съдружник на милиардера, който нормално деликатно претегля думите си, даде да се разбере, че не изключва да го осъди.

Един от редките намерено сериозни гласове измежду републиканците в Конгреса - сенаторът Мит Ромни  Мит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски предприемач и политик от Републиканската партия. Губернатор на пази организирането на този развой, без обаче да заяви по какъв начин ще гласоподава. Той е взет на мушка от последователите на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, които го считат за изменник, и се изсмя в отговор на деятел, който му предсказа, че ще се сблъска с компликации на идващите първоначални избори за сенатор от своя щат Юта.

Бившият президент въпреки всичко потвърди през уикенда, че към момента може да окаже въздействие върху изборите, като наклони везните в интерес на вярната си поддръжничка Кели Уорд, която резервира поста си на водач на Републиканската партия в Аризона.

Така че утвърждението на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския остава скъпо за доста претенденти. Един от тях е някогашната му говорителка Сара Сандърс, която ще се кандидатира за губернатор на Арканзас през 2022 година и гордо пусна в Туитър изказване на Тръмп по този мотив, под което написа: "Благодаря ви за поддръжката, господин президент Тръмп. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР