От Локомотив Пловдив потвърдиха, че имат футболисти със симптоми на

...
От Локомотив Пловдив потвърдиха, че имат футболисти със симптоми на
Коментари Харесай

От "Лаута" потвърдиха за трима играчи със симптоми на COVID-19

От " Локомотив " Пловдив потвърдиха, че имат футболисти със признаци на ковид. " Железничарите " разкриха, че това са Бирсент Карагерен, Илко Пиргов и Кенан Муслимович. На тима са били направени проби, резултатите от които ще станат ясни следобед.

“Днес са направени проби на всички футболисти. Те ще покажат истината. Аз мисля, че огромна част от тестванията не отразяват истината. Длъжни сме да вземем ограничения. “, съобщи притежателят на " Локо " Христо Крушарски.
Крушарски за COVID-19 в " Локо ": Още нищо няма, стига с нелепостите и суматохата (АУДИО) "25 са болните, а аз разпущам болестта! ", съобщи босът на "железничарите " в типичния си жанр
„ Трима футболисти имат признаци - Пиргов, Карагарен и Кенан (Муслимович). Резултатите от тестванията ще излязат следобед “, добави спортният шеф на пловдивчани Георги Иванов - Гонзо.

„ Не е несъмнено, че имат ковид. Имат признаци – имат температура, боли ги гърлото. Футболистите са изолирани и сме създали всичко допустимо, с цел да ги изолираме от тима. “, сподели още той.

„ Последният тест, който вършиха футболистите, беше преди мача с ЦСКА. Нека изчакаме и да забележим какви са резултатите. На мен ми направиха тест и съм чист... Коронавирус може да хванем и в този момент. “, съобщи Крушарски.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР