От Левски са отказали да подкрепят инициативата Заедно на терена

...
От Левски са отказали да подкрепят инициативата Заедно на терена
Коментари Харесай

От Левски отказали да се включат в благотворителна инициатива за дербито срещу ЦСКА

От Левски са отказали да поддържат самодейността " Заедно на терена " преди Вечното дерби против ЦСКА. Това разкриха с оскърбление пред ТОПСПОРТ от фондация Множествена склероза България, които провеждат акцията.

Фондацията започва самодейността " Заедно на терена " на мача Локомотив (Пловдив) - ФК ЦСКА 1948. И по този начин във всеки кръг има мачове, на които тимовете излизат с оранжевите тениски. Такъв е цветът, който се свързва с подлото заболяване.

Целта на акцията е да се усили информираността в нашето общество за две автоимунни нерводегенеративни болести - множествена склероза и миастения гравис (МС/МГ). Да се увеличи приемствеността и толерантността към пациентите от близки, другари, сътрудници и работодатели. Да усъвършенства изискванията на живот и труд на хората с тези две болести, посредством подкрепяне на дадени лица в частност и/или посредством дарения към фондацията за реализиране на плановете със основна значителност за тях.

Фондацията търси финансова поддръжка за реализацията на десетки идейни плана, подбудени от потребностите на пациентите.

Хората с тези две диагнози са в непрестанен дуел с заболяването. Много постоянно тя дава превес, само че значимото е да останем хора, тъй като всички дружно, даже и освен на терена, можем да понижим сивотата в живота на хората с диагноза.

Използвайки тази спортна естрада и огромната публика, от асоциацията се надяват на финансова поддръжка за реализацията на идейните си планове.

Първоначално Константин Папазов е декларирал, че ще спомага и това ще бъде разисквано на заседание на УС на клуба. Явно Тити не е съумял да убеди другите виновни фактори на " Герена " за положителната идея. От клуба са декларирали, че нямало по какъв начин да облекат оранжеви тениски преди мача с ЦСКА.

ЦСКА и Ботев (Враца) ще ги сложат преди срещата на двата тима на " Армията " в неделя.

Дали от Левски ще размислят, остава да разберем.
 Левски разгласи нов рекламен контракт - компания за зеолитна вода ще дава пари на клуба
Левски разгласи нов рекламен контракт - компания за зеолитна вода ще дава пари на клуба

Вижте детайлности тук
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР