От космодрома Кейп Канаверал във Флорида бе изстреляна свръхтежката ракета

...
От космодрома Кейп Канаверал във Флорида бе изстреляна свръхтежката ракета
Коментари Харесай

Илон Мъск заедно с роудстъра изстреля и портфейла си в космоса

От космодрома Кейп Канаверал във Флорида бе изстреляна свръхтежката ракета притежател Falcon Heavy на американската компания SpaceX. От втората степен към Марс бе изпратен потребен товар - електрически автомобил с вишнев цвят. В колата се намира също " звезден човек " и, както се оказа, още нещо...
Илон Мъск прекара няколко часа в дома си в търсене на своя портфейл. Едва в мокрото помещение на жилището си той осъзнал, че е го не запомнил преди няколко седмици в колата, която в този момент лети в космоса. Това оповестява Betoota Advocate, базирайки се на представител на SpaceX.

Източникът е съобщил, че в началото Илон е помислил, че портфейлът е бил открадната. Затова е позвънил в банките, с цел да ревизира положението на сметките си. Но всичко се е оказало, че е наред.

View from SpaceX Launch Control. Apparently, there is a car in orbit around Earth. pic.twitter.com/QljN2VnL1O
— Elon Musk (@elonmusk) February 6, 2018
" Не употребих портфейла си няколко седмици. Дори и за човек, като мен, е неприятно да си изгуби портфейла... Едва в пералнята аз разбрах, че той е изхвърчал дружно с колата ", показа Мъск.

Автомобилът, който сега се рее из космоса, е бил подложен в товарния отсек на ракетата още през януари. Това значи, че предприемачът няколко седмици е ходил без портфейл. Според източника, Илон счита, че при неговите приходи и претовареност портфейлът не му е чак толкоз нужна движимост.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР