От комуникационна гледна точка, решението на Има такъв народ (ИТН)

...
От комуникационна гледна точка, решението на Има такъв народ (ИТН)
Коментари Харесай

Аламанов: Решението на ИТН да се скрие от медиите е сериозна грешка

От информационна позиция, решението на " ИТН " (ИТН) да се скрие от медиите е сериозна неточност. Те са единствената парламентарна група, която по Конституция сигурно ще получат мандат от президента, в случай че ГЕРБ не сформират държавно управление. И сигурно имат право на съвсем същото медийно време и пространство, както и ГЕРБ. Но Има Такъв Народ не се възползват от това си право. Това написа във фейсбук информационният специалист Любомир Аламанов.

Вижте какво още написа той:

В резултат на тяхното решение, медиите са завладяни от представители на ГЕРБ, които изкривяват диалога, трансформират дневния ред, пробват се да вземат самодейността, да насочват отговорностите и отговорностите към други. Самите публицисти несъмнено биха могли да дадат отпор, само че и няма по какъв начин те да водят борби, вместо изчезнала политическа мощ. А и е елементарно да се каже: " Ние поканихме Има Такъв Народ, а те не одобриха ". И ще са прави. Има Такъв Народ сами се отхвърлят от правото си.

Даже и да не желаят да разкриват проектите си, Има Такъв Народ имат доста какво да приказват. Само да изброяват неизпълнените обещания на ГЕРБ, отново ще изпълнят времето. Само да изброяват проблемите, неналичието на промени, раздадените милиарди, отново ще запълнят голямо време. И по този начин няма да разрешат на ГЕРБ да диктуват темпото.

Добре е Има Такъв Народ да знаят, че всички хора са поддатливи на операции. Ако 40 депутата от ГЕРБ в добър синхрон повтарят " мажоритарни избори, мажоритарни избори, Има Такъв Народ не си съблюдават обещанията " или странната опорка " президентска република, президентска република, президентска република ", то рано или късно някои хора ще се повлияят от това. Просто липсва другата позиция.

Колкото и да не желаят, Има Такъв Народ би трябвало незабавно да стартират да одобряват предложения от медиите, да изпращат представители и да си трансформират тактиката. Вече свърши предизборната акция, би трябвало да спрат да се държат като Фейсбук-разбойници. Избирателите им са ги изпратили с друга цел в Парламента. Има Такъв Народ са парламентарна мощ и е целесъобразно да се държат като такава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР