От какво зависи добрата прическа? На първо място от компетентността

...
От какво зависи добрата прическа? На първо място от компетентността
Коментари Харесай

Лунен бюти календар за АВГУСТ

От какво зависи положителната прическа? На първо място от компетентността на професионалиста, на който се доверяваме. Понякога обаче, ни връхлитат неподходящи интервали от лунния календар, когато даже най-хубавият експерт не може да ни избави от нежелателен резултат. Ето какво споделя лунния календар за август във връзка с косата и по кое време е най-удачно да предприемем смяна или пък не.

1 август

Днес смяната във визията би ви се отдала с прелестни резултати. Ще бъдете изпълнени с сила. Очаква ви потребен месец.

2 август

Посещението на фризорския салон в този ден може да аргументи уплахи и меланхолия. Възможно е някои здравословни проблеми да се надигнат. На прицел са корема и дихателната система.

3 август

Ако се нуждаете да повдигнете самочувствието си, освежете прическата си – боядисайте косата си или просто се отървете от повредените краища. Новата прическа ще ви донесе убеденост във вземането на значими решения, които може да трансформират живота ви.

4 август

Ако обърнете внимание на прическата си, това може косвено да спомогне за възстановяване на финансовото ви състояние.

5 август

Денят е безпристрастен за подстрижки. Решението е единствено ваше!

6 август

Неблагоприятен интервал за визити във фризьорския салон. Ако планирате нещо такова през днешния ден, това може да докара до срив в персоналните ви проекти.

7 август

Нова прическа би се отразила позитивно на прочувственото ви богатство. Придаването на нов колорит благодарение на естествени бои ще възвърне блестящия и здрав тип на косата.

8 август

Не е подобаващото време за радикални промени във визията, защото могат да причинят тревога и вражди с обичаните хора.

9 август

Денят е подобаващ за боядисване на косата в светли тонове. Безпроблемно можете да извършите преход към русите тонове – резултатите ще са повече от приемливи.

10 август

Лунният календар предлага ободряване на косата. Това ще сътвори удобни връзки с близки другари и сътрудници.

11 август

Денят е превъзходен за всевъзможен вид лечения за коса. Поглезете се с домашно приготвена или професионална маска за коса.

12 август

Избягвайте да режете или боядисвате косата си в този ден, тъй като това може да се отрази отрицателно върху канара ви и да аргументи сензитивност и косопад.

13 август

По-добре отложете визитата на салона за различен ден, с цел да не останете разочаровани.

14 август

Промяна в стила на прическата ще отвори сетивата ви за нови прекарвания и страсти. Космените фоликули ще бъдат актуализирани и заздравени.

15 август

Днешната подстрижка би изострила вътрешната ви вътрешен глас. Промяната в цвета на косата може да изстреля самочувствието и увереността ви до небето, що се отнася до вашите дълготрайни цели.

16 август

Денят е безпристрастен за подстрижки.

17 август

Промените във визията не са добре пристигнали, те могат да повлияят отрицателно върху общото положение на косата. Не се предлага и боядисването, тъй като през днешния ден косата ще е изключително сензитивна на всевъзможен тип химия.

18 август

Ако към този момент сте възнамерявали час за подстрижка за тази дата, избере добър експерт, на който можете да разчитате. В противоположен случай резултатът може да ви разочарова много.

19 август

Днес е най-подходящият ден за подстрижка от целия месец. Ако го извършите през днешния ден, това ще ви донесе дългоденствие, здраве и почитание от другите.

20 август

Ако имате потребност да подобрите структурно прическата си – направете го през днешния ден. Подрежете връхчетата или бретона.

21 август

Изключително удобен ден за подкастряне или боядисване. Това ще укрепи естествения ви сексапил и ще ви направи магнит за околоните.

22 август

Експериментите с косата през днешния ден биха влошили психо-емоционалното ви положение и да доведат до съдбовни неточности.

23 август

Неопределен интервал за операции в салон. Вероятно ще подобрите финансовото си положение, само че ще се сблъскате с проблеми във връзка с тежестта си.

24 август

Изключително добър ден за подстрижка. Днешната подстрижка може да ви донесе благополучие и доста да усъвършенства микроклимата в фамилията.

25 август

Денят е безпристрастен за подстрижки.

26 август

Отложете визитата до обичания салон за различен ден. Подстрижката на тази дата може да изцеди силата ви и да докара до затруднена мозъчна активност.

27 август

Всякаква операция в салон би ви заредила с положителни имоции за целия лунен месец. Ако желаете да измененията цвета на косата си, не се опасявайте да поемете опасности. Може да изпробвате нови техники или нюанси.

28 август

Днес по-добре се откажете от подстрижки и тежка стилизация. Погрижете се за подхранването на косата.

29 август

Днес деликатно се вслушайте в възприятията си. Ако забележите даже минимална уязвимост, по-добре отложете часа си. Но в случай че се чувствате на върха, не пропускайте опцията да експериментирате.

30 август

Днес ще пожънете триумф, в случай че изберете нормалното и се доверите на добре прочут коафьор.

31 август

Освежете косата си и тя ще стане по-гъста, здрава и податлива на стилизация.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР