От известно време се носят упорити слухове, че Гергана Малкоданска

...
От известно време се носят упорити слухове, че Гергана Малкоданска
Коментари Харесай

Вече е ясен полът на бебето на Гери Малкоданска

От известно време се носят упорити клюки, че Гергана Малкоданска още веднъж е бременна и това е повода да слезе от екран. Мъжът ѝ Алекс Ковачев най-сетне удостовери щастливата вест. Интериорният дизайнер също по този начин издаде пола на бебето им.

Алекс Ковачев сподели това при гостуването си в предаването " Мармалад ". С Гери към този момент имат един наследник - Лео, който прибързано се появи на бял свят през 2018.

" Време е да кажем публично ДОБРЕ ДОШЪЛ на един дребен, само че доста мощен мъж! Здравей, Лео! Ти си... ти си приказка! Приказка, която стартира доста по-рано, в сравнение с трябваше. Приказка, която на моменти беше страшна и жестока. Приказка, която още ми е мъчно да описвам. Приказка от същинския живот. Изпълнена с доста рухвания, само че и с доста обич и вяра. Лео е моят дребен воин, роден много преди термин. Днес той към момента трябваше да бъде в корема ми. Но всичко това оставяме в предишното. Защото към този момент сме дружно. Защото сме мощни. Защото той е прелестен. " Така красивата къдрокоска заяви за раждането на първото си дете в Instagram.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР