От известно време Румъния е сочена като гореща ваканционна дестинация.

...
От известно време Румъния е сочена като гореща ваканционна дестинация.
Коментари Харесай

Крал Чарлз III има къща в Трансилвания, отдава я на туристи срещу 100 паунда на вечер

От известно време Румъния е посочена като гореща ваканционна дестинация. Типичният муден селски метод на живот обезпечава все по-голяма противоотрова на забързания актуален живот. Фермерите към момента се придвижват с коне и каруци, а приказните антични села се отличават със своите укрепени саксонски църкви, написа уеб сайтът House and Garden, представен от.
 
В блаженно местенце в Трансилвания, крал Чарлз III има къща за посетители, в която можете да отседнете единствено за 105 паунда на вечер. Близо до село Вискри, измежду ливадите с диви цветя и гористи хълмове на долината Залан, убежището на крал Чарлз III се състои от група от деликатно реставрирани вили, в които стаите за посетители са украсени с антики, занаятчийски принадлежности и бродирани текстилни произведения, които остават правилни на своите трансилвански корени. Тук не очаквайте Wi-Fi, радио или телевизия, само че това е част от чара.

 

Без модерните улеснения, тук е място за четене (има доста подредени лавици с книги) и разглеждане на провинцията с колело или пешком. На гостите се предлага едно занятие дневно, от разходки измежду природата и езда с кон и каруца до посещаване на локални занаятчии.
 
Има басейн за летните месеци (не се отоплява през зимата), а по Коледа хотелът може да провежда разходки с шейни, теглени от коне, със звънци, одеяла и греяно вино. Ястията се подготвят от основният готвач, като се залага на локални артикули, а локалната ракия е наливна.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР