От известно време насам милиардерът Илон Мъск си позволява определени

...
От известно време насам милиардерът Илон Мъск си позволява определени
Коментари Харесай

Убива ли поведението на Илон Мъск Tesla

От известно време насам милиардерът Илон Мъск си разрешава избрани волности в общественото пространство, които наподобява му костват доверието на вложителите и сътрудниците му в Tesla.

Наскоро СЕО-то се появи като посетител в известния американски подкаст на Джо Роган, където, като се изключи че предложи гледната си точка по отношение на края на света и човешката цивилизация, Мъск си дръпна от цигара с марихуана, загатна, че може би живеем в симулирана галактика и ни просветли за силите на изкуствения разсъдък.



Според притежателя на SpaceX и Tesla, в бъдеще ще станем очевидци на едно от следните феномени - или човешкият тип ще изчезне, или ще се " слеем " с изкуствения разсъдък.

Мъск твърди, че в недалечното бъдеще ще можем да добиваме гигантски интелектуални и когнитивни качества чрез машините.

Той се надява и има вяра, че изкуственият разсъдък ще добави и обогати съществуването ни. Въпреки това акцентира и заплахите.

Заедно с Джо Роган Мъск разиска и теорията, че действителността ни съставлява симулация, наподобяваща тази, която братята (тогава - в този момент са сестри) Уашовски оферират в трилогията на " Матрицата ".

Всички тези ексцентрични тематики, както и няколко други, бяха съпроводени от разпален джойнт, от който Мъск си дръпна единствено един път, без да гълта.

 Падението на Илон Мъск
Падението на Илон Мъск

Какво се случва с милиардера

След тази преживелица основният счетоводител на Мъск е прекратил връзките си с него, а акциите на Tesla са паднали до най-ниската си стойност от 2016 година насам, написа Fortune.

Самият счетоводител твърди, че повода да напусне е точно отрицателното внимание, което Tesla притегля през последната година.

 Най-трудната година в кариерата на Мъск
Най-трудната година в кариерата на Мъск

И най-хубавите минават през неприятни интервали

Анализатори от брокерската компания Consumer Edge пък са на мнение, че бордът на Tesla е извънредно време да предприеме по-значителни ограничения по отношение на държанието на шефа си.

Е, в случай че не друго, най-малко си има младо гадже уважаемия господин Мъск.

 Илон Мъск и младото му гадже станаха за смях
Илон Мъск и младото му гадже станаха за смях

Ето къде е казусът
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР