От известно време насам Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, непрекъснато

...
От известно време насам Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, непрекъснато
Коментари Харесай

Люта война се разрази между Мегз и Моника Валериева в Instagram

От известно време насам Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, непрестанно е обект на разискване в общественото пространство. Скандалното и в последно време държание провокира куп спорни мнения, а налудничавите ѝ прояви накара доста нейни почитатели да трансформират възгледите си за нея радикално.

И ето, че един неин пост в Isnatgram още веднъж провокира следващия скандал. Каканашева разгласява трогателен пост по отношение на Деня на дамата, в който поучава девойките да не подражават на измислените облици от Instagram, тъй като фотосите на букети и скъпи часовници са подправена действителност. Според дизайнерката девойките, които показват този измамлив разкош в обществените мрежи в действителност прикриват грозната действителност за живота си зад лъскави постове.

 Люта война се развихри сред Мегз и Моника Валериева в Instagram instagram.com/megz_miglena_kakanasheva

Тя поучава елементарните девойки да не следват този модел и да не бъдат нечия любовница във връзка, която се основава единствено на финансова полза, а да учат и работят крепко, с цел да реализиран задачите си.

Каканашева обърна внимание и на паник офанзивите, които съгласно са резултат точно на подправеният метод на живот, който някои персони живеят.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР