От издаденото преди месец разрешително за строеж става ясно, че

...
От издаденото преди месец разрешително за строеж става ясно, че
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 2 декември

От издаденото преди месец позволение за градеж излиза наяве, че на ъгъла сред бул. „ Цар Освободител “ 76А, ул. „ Тракия “ и ул. „ Дойран “ във Варна ще се построи 3-етажен мол с пет подземни равнища за паркиране. Възложител на капиталовото желание е „ Астрал консепт “ ЕООД с шеф Александър Бориславов Ралчев.

По традиция точно на Никулден във Варна ще бъдат запалени и светлините на градската коледна елха. Точно в 18 часа на 6 декември елхата ще грейне на площад " Независимост ", научи Moreto.net.

След блестящата си 20-годишна кариера на международната оперна сцена, наред с майсторските класове, които води в ММФ „ Варненско лято “, Емил Иванов се посвещава на проучването на космоса и пази докторантура по астрономия в Шуменския университет „ Епископ Константин Преславски ”.

а “ 2022

Започна гласуването за Сграда на публиката в най-популярното и влиятелно събитиe в областта на капиталовите планове, строителството и архитектурата в България - националния конкурс „ Сграда на годината “ 2022. Жилищен комплекс АЗИМУТ взе участие в състезанието в три категории – Жилищни здания от 5 000 до 10 000 кв.м РЗП, Жилищни комплекси от еднофамилни и многофамилни здания и Зелени здания.

Празниците наближават, пониженията в комерсиалните вериги текат и около вълнението към избора на дарове или в търсене на най – преференциалната оферта, постоянно човек може да прояви немарливост и да стане жертва на кражба. Пълните търговски обекти или оживеният градски превоз са притегателна за джебчийките, които дебнат да завлечен полезности, пари и телефони.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР