От Илон Мъск можем да очакваме всичко, предимно нестандартни бизнес

...
От Илон Мъск можем да очакваме всичко, предимно нестандартни бизнес
Коментари Харесай

Илон Мъск, конспиративните теории по негов адрес и как им отговори милиардерът

От Илон Мъск можем да чакаме всичко, най-вече ексцентрични бизнес хрумвания, които съумява да трансформира в милиарди. А, съгласно някои този негов триумф се дължи не толкоз на познания и опасности, колкото на едно друго негово умеене - дa пътува във времето.

Подобни тайни теории се тиражират в обществените мрежи от известно време. А в основата им и приликата сред Мъск и военния водач от Първата международна война Реймънд Колишоу.

Той умира през 1976г. - пет години преди притежателят на Тесла да се роди. Това обаче не стопира някои хора да не престават да употребяват неговата фотография като " доказателство ", че Мъск може дa пътува във времето.
Именно по тази причина постоянно е напред с технологиите и съумява да предлага нововъведения, за които не сме си и помисляли, считат поддръжниците на тази доктрина. Те не сe тормозят даже дa разясняват изявления на Мъск в Twitter, с цел да бъде той изцяло наясно с тяхното мислене, написа Independent.

След следващия сходен коментар, милиардерът реши да отговори на спекулациите. " Истината е, че аз съм 3000-годишен върколак. Голямо тестване е да одобрявам всички тези разнообразни идентичности през вековете. ", разяснява саркастично Мъск.

Това не е първият случай, в който основателят на Tesla е набеждаван за човек със гигантски благоприятни условия. През 2017 година някогашният изпълнителен шеф на Twitter Дик Костоло съобщи, че милиардерът очевидно е овладял пътуването във времето, тъй като за него денят очевидно има повече часове, в сравнение с за останалите. Или просто идва от бъдещето...

Засега учените към момента считат, че е невероятно да се построи машина на времето. А ние си мислим, че Мъск просто не си е наумил това да бъде идващият му план.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР