От градската организация Спаси София“ бях първите, които алармираха за

...
От градската организация Спаси София“ бях първите, които алармираха за
Коментари Харесай

Унищожават жълтите павета с...чук

От градската организация „ Спаси София “ бях първите, които сигнализираха за некачествения ремонт на пл. „ Народно заседание “. Появиха се доста фотоси и видеа с погрешно подредените жълти павета. От през вчерашния ден се популяризира и видео, на което се вижда по какъв начин здрави павета се удрят с чук, с цел да се счупят, с цел да бъдат напаснати дребните части.

„ Ако грам достолепие имаха хората в Столичната община, които ръководят града и възприятие за социална отговорност, от дълго време този ремонт щеше да бъде спрян “, сподели в предаването „ Събуди се, София “ Андрей Зографски от „ Спаси София “.

„ А компанията, дружно с служащите й, които варварстват в центъра на София, да бъдат изгонени със същите тези чукове, с които разрушават 100-годишните жълти павета на София. Когато няма политическа воля или когато има взаимозависимост от тези същите няколко строителни компании, или пък, когато задачата е да се усвоят пари, а не да се направи нещо положително за този град, резултатите са все същите “, добави Зографски.

По думите му, общината си затваря очите пред „ неуместното качество на компаниите, които се упражняват върху София “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР