От градската организация Спаси София“ бях първите, които алармираха за

...
От градската организация Спаси София“ бях първите, които алармираха за
Коментари Харесай

Унищожават жълтите павета на София с...чук

От градската организация „ Спаси София “ бях първите, които сигнализираха за некачествения ремонт на пл. „ Народно заседание “. Появиха се доста фотоси и видеа с погрешно подредените жълти павета. От през вчерашния ден се популяризира и видео, на което се вижда по какъв начин здрави павета се удрят с чук, с цел да се счупят, с цел да бъдат напаснати дребните части.

„ Ако грам достолепие имаха хората в Столичната община, които ръководят града и възприятие за социална отговорност, от дълго време този ремонт щеше да бъде спрян “, сподели в предаването „ Събуди се, София “ Андрей Зографски от „ Спаси София “.

„ А компанията, дружно с служащите й, които варварстват в центъра на София, да бъдат изгонени със същите тези чукове, с които разрушават 100-годишните жълти павета на София. Когато няма политическа воля или когато има взаимозависимост от тези същите няколко строителни компании, или пък, когато задачата е да се усвоят пари, а не да се направи нещо положително за този град, резултатите са все същите “, добави Зографски.

По думите му, общината си затваря очите пред „ неуместното качество на компаниите, които се упражняват върху София “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР