От господин Доган знам, че уважава Слави Трифонов като успял

...
От господин Доган знам, че уважава Слави Трифонов като успял
Коментари Харесай

Йордан Цонев: ДПС ще подкрепи промяната, без да участва в управлението

От господин Доган знам, че почита Слави Трифонов като съумял човек, шоумен, само че знам също по този начин, че той последните години не се е чувал и виждал със Слави Трифонов. Това съобщи в студиото на " Панорама " Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

По думите му от време на време, след нов избор, се сменят съперниците и съдружниците и, в случай че погледнем към Европа, това е естествена процедура.

Той добави, че Движение за права и свободи ще поддържа тази смяна, без да взе участие в ръководството.

" Трите партии явно нямат задоволително, с цел да сформират кабинет. Ние споделяме, че ще ги подкрепим по избрани политики. ГЕРБ е токсична партия, тъй като всяка партия, която одобри във властта, прегръща я и по-късно изчезва ", разяснява Йордан Цонев.

Според него тематиката " Росенец " е доказателство, че ще има предварителни избори.

" Появили се тази тематика, значи идват избори. Ако ни поканят на диалози ще седнем да приказваме, до момента не са ни канили. Ние от 4 години приказваме, призоваваме за разговор и споделяме, че българският политически живот е в рецесия, тъй като няма никакъв разговор сред политическите субекти. Предсрочните избори не са неизбежни, вървим с бърза скорост към тях. Ние сме подготвени за избори. Но от позиция на страната, нещата не стоят по този начин. Това ще бъде тежка политическа неточност ", предизвести Йордан Цонев.

Той разяснява неналичието на Делян Пеевски в листите на Движение за права и свободи по този начин:

" Всички наши структури предложиха Пеевски, само че по-късно господин Пеевски ни уведоми, че неговото персонално решение е да не взе участие в изборите и да не бъде претендент за народен представител. Това е персонален избор на господин Пеевски. "

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР