От години се говори за имунотерапията като иновативен и успешен

...
От години се говори за имунотерапията като иновативен и успешен
Коментари Харесай

Това ли е универсалното лекарство за рак

От години се приказва за имунотерапията като новаторски и сполучлив способ за битка с онкологичните болести. А последното проучване на учени от Университета в Кардиф и резултатът от него разпореждат още по-голяма вяра.

Нов вид имунни кафези, които сполучливо убиват ракови формирания в разнообразни елементи на тялото, са открити несъзнателно от откривателите. Те проучват кръв от кръвна банка с концепцията да намерят имунни кафези, които могат да се борят с бактерии. Вместо това, откриват напълно чужд до момента вид Т-клетки.

Тази нова имунна клетка се разграничава от познатите до момента по своя рецептор. Той работи като кука, която прихваща раковите кафези в организма , като не оказва резултат върху здравите кафези.
 Снимка 462714

Проведените проучвания потвърждават, че откритите имунни кафези сполучливо борят рак на белия дроб, кожата, кръвта, дебелото черво, гърдата, костите, простатата, яйчниците, бъбреците и шийката на матката . Ефект, за който до момента учените не можеха и да мечтаят, написа The Telegraph.

И в този момент се ползват разнообразни типове имунотерапия, само че те дават позитивен резултат единствено върху избрани видове левкемия и не са ефикасни върху множеството типове рак. Този вид лекуване е обвързван с взимане на имунни кафези от пациента, смяната им на молекулно равнище и противоположното им инжектиране.
 Гравитацията, раковите кафези и какъв резултат оказва върху тях
Ефектът на гравитацията върху раковите кафези

Изненадващ резултат

Предстоят още проучвания на новооткритите имунни кафези, които демонстрират доста по-добър резултат върху множеството видове рак. Възможно е те да са налични у доста хора, само че по една или друга причина да не са задействани. В бъдеще може да се приказва и за ваксина против онкологични болести, учредена на това изобретение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР