От години не е тайна, че знаменитостите рядко имат задръжки

...
От години не е тайна, че знаменитостите рядко имат задръжки
Коментари Харесай

Знаменитостите открито за пластичните си операции

От години не е загадка, че звездите рядко имат задръжки стане ли въпрос за правенето на пластични интервенции. Много от известните персони избират да не разкриват какви тъкмо усъвършенствания са си правили, до момента в който други пък не се тормозят да опишат за опита си.
 Кортни Кокс, Никол Кидман, Гуинет Полтроу - 9 известни персони, които съжаляват за пластичните си интервенции
Звездите, които съжаляват за пластичните си интервенции

Проба-грешка

Ето кои 10 звезди, подбрани от Us Magazine, са си признавали намерено за пластичните си интервенции.

Ким Кардашиян
 Снимка 597067

Въпреки съмненията на мнозина, Ким твърди, че не е правила нищо друго по лицето си с изключение на слагането на малко ботокс. Че си е слагала инжекции в дупето тя също не крие, въпреки че споделя, че те са били за лекуване на псориазис, а не с цел да усъвършенства външния си тип.

Ейми Шумър
 Снимка 597070

През януари тази година тя разкри, че след раждането на сина си си е правила липосукция. Актрисата признава, че не съжалява за решението, което е взела, защото в този момент се усеща като че ли си е върнала силата, а преди дори се е уморявала да се гледа в огледалото.

Криси Тейгън
 Снимка 597071

През септември предходната година Тейгън показа, че се е подложила на процедура за унищожаване на мазнините от лицето си. Криси признава, че не съжалява за смяната във външния си тип, а в този момент откакто вижда резултатите, в действителност се харесва.

За друга своя интервенция обаче тя не крие, че съжалява. И това е корекцията на гърдите ѝ. Криси се е решила на смяната, когато е била още млад модел на бански, едвам на 20 години.

Клои Кардашиян
 Снимка 597073

Риалити звездата не крие, че е коригирала оперативно носа си. Ботокс обаче признава, че не си поставя, защото не ѝ понася.

Джесика Симпсън
 Снимка 597074

Корекциите, които си е правила, са две и са все за стягане на корема. След бременностите си тя просто е желала да се отърве от стриите и отпуснатата кожа. " Толкова се срамих от тялото си в този миг ", признава тогава Джесика Симпсън.

Шарън Озбърн
 Снимка 597075

През 2019 година тя споделя, че е си е правила лифтинг, с цел да усъвършенства типа на шията и челюстта си. И макар, че не крие, че след интервенцията е изпитвала прочут дискомфорт, е на мнение, че резултатите несъмнено си заслужават.

Cardi B
 Снимка 597076

Певицата постоянно е била много откровена, в това число и за пластичните интервенции, които си е правила. Тя признава, че след раждането на щерка си през 2018 година се е подложила на липосукция и покачване на гърдите.

Кортни Кокс
 Снимка 597077

Актрисата от " Приятели " постоянно е била обсъждана поради филърите, които си е слагала. Самата тя споделя, че в началото не си е давала сметка за вероятните последици, тъй като е правила процедурите последователно, само че в един миг се е оказала много сюрпризирана. По думите ѝ обаче на фотоси резултатът наподобява по-лошо в сравнение с в реалност.

Кайли Дженър
 Снимка 597078

През 2016 година тя най-сетне си признава, че за ефектните си " пухкави " устни е разчитала на филъри. Кайли даже не крие, че първоначално е съжалила поради това, че са се получили " малко прекомерно огромни ".

Джейн Фонда
 Снимка 597079

 Джейн Фонда, остаряването, пластичните интервенции и с коя от тях не се гордее
Голямата неточност на Джейн Фонда

С какво не се гордее актрисата

" Иска ми се да бях задоволително смела да не върша пластични интервенции ", признава актрисата. През август тази година тя призна, че съжалява за корекциите си. Лифтингът е процедурата, на която се е подлагала, само че е спряла, тъй като не желае да наподобява " изкривена ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР