От година насам единственият син на президентшата Десислава Радева се

...
От година насам единственият син на президентшата Десислава Радева се
Коментари Харесай

Шок и потрес! Синът на Десислава Радева изчезна безследно

От година насам единственият наследник на президентшата Десислава Радева се е покрил от общественото пространство. По образеца на майка си Страхил е зарязал обществените си мрежи и е неоткриваем за приятелите си там. 26-годишният юноша даже не почете Десислава за скорошния ѝ рожден ден на 9 юли с честитка във фейсбук. Първата дама навърши 53 години без огромно тържество, безусловно дни откакто се върна от религиозния си преход по Пътя Камино, който изминаваше в продължение на повече от месец. Най-големият ѝ подарък бил точно документът, който получила в края на маршрута.

Той се назовава „ компостел “ и съставлява пилигримски паспорт, публикуван на финалната точка на прехода в катедралата „ Св. Яков “ в испанския град Сантяго де Компостела. Ден след персоналния си празник Десислава отпътува дружно с президента на публично посещаване в Черна гора, където брачната половинка на черногорския сътрудник на Радев ѝ бе спретнала интензивна културна стратегия. Допреди да прекрати независимите си медийни изяви, Радева обичаше да се хвали с достиженията на сина си. В последната година обаче дирите му се губят. Известно е, че Страхил, чийто татко е депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски, приключи университет в Щатите през 2020 година След привършване на образованието си се прибра у нас, само че не е траял към идната степен на образование – магистратурата, въпреки да имаше упоритости да го направи, освен това в някой от влиятелните европейски университети. Синът на първата дама е стопирал и спортната си кариера.

Припомняме, че от възпитаник той е волейболна вяра. Играл е за „ Левски “, до момента в който е бил в Испанската гимназия, а по-късно и за университетския отбор в Америка. В свое изявление пред щатски вестник той показа, че желал да продължи с волейбола в Европа, само че проектите му са се разсъхнали, защото сега информация в интернет демонстрира, че не е картотекиран в нито един отбор.

Докато беше студент, Страхил натрупа опит и като треньор, само че и в тази специалност не е избрал да се развива. Наследникът на Радева все още се води незает, най-малко съгласно професионалната му биография в интернационална платформа за търсене на работа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР