От година и половина Ани Цолова върти собствен бизнес –

...
От година и половина Ани Цолова върти собствен бизнес –
Коментари Харесай

Ани Цолова се връща в Би Ти Ви? Бившата водеща се моли на Венелин Петков да я върне в телевизията

От година и половина Ани Цолова върти личен бизнес – организира образования по обществена тирада, а планът й носи името „ Говори, с цел да те видят ”. Тя изнася лекции на тематика информационни умения, спешен пиар, сполучливо изявление, въздействаща презентация. Бившата водеща сякаш твърдеше, че е отдадена на новото си начинание и малкия екран не й липсва, само че съгласно осведомени в последно време носталгията я е обзела. Тя търсела противоположен път към ефира посредством близки, другари и познати, научи HotArena.

Говори се, че от няколко месеца Ани е възобновила контактите си с някогашни сътрудници от Би Ти Ви, а огромното й предпочитание било да се завърне на екран. Не е загадка, че тя е близка другарка с водещата на предаването „ Преди обед ” Деси Стоянова, брат й Стоян Георгиев също дълго години работи като кореспондент в малкия екран. Цолова не възнамерявала да изоставя сегашния си бизнес, само че желала да го съчетава със остарелия  занаят, с цел да изкарва спомагателни пари, а и с цел да видгне звук към името си, с което да притегли нови клиенти. Тя се надявала да се върне отново на екран, тъй като работата като публицист й липсвала. Очевидно сега текат нещо като договаряния, тъй като единствено за последния месец журналистката е била забелязвана цели 3 пъти в постройката на Би Ти Ви. Миналата седмица сътрудници я засекли да обядва с шефа на новините Венелин Петков.

Преди години звездата на Ани изгря точно в Би Ти Ви. Тя стана необятно известна като водеща на утринния блок в тандем с Николай Бареков, а по-късно с Виктор Николаев. Впоследствие усмихнатата брюнетка се реалокира в Нова тв, до момента в който един ден ненадейно не изчезна от ефир, а феновете й дълго се чудеха на какво се дължи отдръпването й.

След като слезе от екран, Цолова месеци наред пази безмълвие и не разкриваше повода за отсъствието си. Проговори чак когато трябваше да показа новия си план „ Говори, с цел да те видят ”. „ Когато напуснах утринния блок „ Здравей, България ”, от Нова тв ми предложиха да стартира подготовка за друго предаване отвън новините и настоящата публицистика, само че то по този начин и не бе осъществено. Защо ли? Не мога да отговоря на този въпрос ”, разяснява тогава Ани. И добави, че постоянно е имало недоволни от неуместните й въпроси. „ Била съм в окото на бурята близо 20 години. Заставала съм с лицето си всеки ден и не съм се крила от нищо. Не съм се поддавала на напън. Когато съм виждала смисъл, не съм имала боязън да плавам в бурни води. Не съм се приемала за изострен публицист. Затова бях учудена, че естествени и наложителни въпроси се одобряват за храброст, подвиг и заостреност ”, изрече се още някогашната водеща.

Обидена и огорчена, тя реши да стартира изначало и подхвана личен бизнес, само че малкия екран към този момент й липсвала и желала да възобнови журналистическата си активност. Понякога с носталгия се сещала за първите си изяви пред камерата, когато гласът й треперел и не можела да овладее мимиките на лицето и езика на тялото си. Желанието й да се върне в малкия екран не било подбудено единствено от материални подбуди, само че и от надълбоко персонални аргументи. „ Посветих живота и сърцето си на тази работа. Винаги съм била всеотдайна към специалността ”, разяснява Цолова.

Слуховете, че Ани напира да се връща в Би Ти Ви към този момент плъзнали из коридорите на медията и макар че имала някои другари измежду някогашните си сътрудници, други откровено я недолюбвали. Голямо отвращение изразил водещият на сурешния блок „ Тази заран ” - Антон Хекимян, който се страхувал, че току-виж ще би трябвало да се бори с конкуренция за сърцето на феновете, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР