От гледна точка на астрологията, тази година април ще бъде

...
От гледна точка на астрологията, тази година април ще бъде
Коментари Харесай

Щур късмет за тези зодии през април

От позиция на астрологията, тази година април ще бъде специфичен интервал, който ще донесе доста промени, твърдят експертите.

През този пролетен месец природата набира сили, а с нея и хората. Те ще разполагат с доста запаси, само че с цел да се увенчаят нещата им с триумф, ще се наложи да положат много старания.

Всъщност, не всички ще би трябвало да се трудят с пот на челото, с цел да реализиран задачите си. Някои хора ще бъдат любимците на Съдбата и с лекост ще сбъдват и най-смелите си стремежи. Астролозите са безапелационни, че през април те ще получат забавни оферти и нови благоприятни условия за кариера.

Ето под кои 4 зодиакални знака са родени щастливците, чиито стремежи ще се осъществен през април:

Овен

Месецът ще премине под знака на умереността. Възможно е да се появят трудности по пътя към триумфа, само че удобното разположение на Марс ще ви даде самочувствие.

Втората половина на април ще бъде по-успешна поради преноса на Сатурн в единадесети дом. Очаква ви непоклатимост и триумф в бизнеса.

Близнаци

През април може да получите самопризнание и заплащане за упорития си труд, защото Слънцето, Меркурий и Венера ще заемат удобно състояние. Най-накрая ще съумеете да запълните банковата си сметка и да изплатите задълженията си.

Астролозите споделят, че неочакваните облаги ще надминат упованията ви. Марс ще ви донесе проблеми в кариерен проект, изключително в връзките с сътрудниците. Като цяло обаче април се обрисува много сполучлив месец.

Рак

Звездите предсказват ​​промени. Най-вероятно те ще са свързани с работа. Очаквайте обещаващи оферти, изявленията, пътешестване или пренасяне на нова позиция.

Възможно е да се сблъскате с напън на работното място, а актуалните отговорности да не ви носят задоволство и резултати. Съществува и риск от огромни парични разноски.

В персонален проект, в случай че инцидентно се появят дребни спорове, ще бъдат решени бързо и с лекост. С колегата си ще сте в единодушие и естетика.

Стрелец

Представителите на тази зодия са същинските щастливци на април. За тях месецът ще бъде сполучлив във всички аспекти.

Втората половина на април ще даде положителни резултати във връзка с пътуванията. През този интервал ще имате и прогрес в кариерата, което ще докара до огромни благоприятни условия и вероятности. Месецът ще сложи началото на съдействие с задгранични сътрудници или работа в друга страна, написа.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР