От германската компания сериозно обмислят да прекратят живота на малкото

...
От германската компания сериозно обмислят да прекратят живота на малкото
Коментари Харесай

Най-малкото Audi с ДВГ остава в историята

От немската компания съществено обмислят да прекратят живота на дребното A1, откакто то е на пазара от над 11 години. През това време видяхме две генерации на хечбека, само че по всичко проличава, че трето потомство най-вероятно няма да бъде показано. Ниските продажби на модела, както и високите разноски за изработката му не са оправдани пред тези на " братовчедите " от Seat, Skoda и Volkswagen, което на процедура обрича А1 на гибел.

На мястото на най-евтиния автомобил в гамата на Audi ще се появи електромобил, който може да възроди А2 с нов дизайн и нови технологии. Ще напомним, че истинското А2 се появи на пазара през 1999 година и завърши своя живот през 2005, а оттогава Audi на няколко пъти сподели концепти за възраждането му. Това най-вероятно няма да се случи тази година, само че сигурно в идващите няколко години ще забележим правоприемник на А2.
 Най-малкото Audi с ДВГ остава в историята

Ако А1 бъде спрян от произвеждане тази година, то базовият автомобил в гамата на немската марка остава Q2, който се радва на повече продажби заради по-високият клиренс който предлага, както и множеството пространство в относително дребните си размери. Независимо от това, поява на дребен електромобил по-напред във времето e несъмнено, като част от електрификацията към която се стремят от Audi.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР