От ГЕРБ уважихме празника на славянската писменост и култура, организиран

...
От ГЕРБ уважихме празника на славянската писменост и култура, организиран
Коментари Харесай

От ГЕРБ попиляха управляващите: Година бездействие! Вотът на недоверие е в хладилника на всеки!

От ГЕРБ уважихме празника на славянската книжовност и просвета, проведен от президента. Не беше належащо да участва цялата парламентарна група и не сме показали пренебрежение. Това съобщи зам.-председателят на Народното събрание Росица Кирова в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

„ За едно решение 24 май да стане народен празник, би трябвало необятен народен консенсус. Датата 24 май не е сплотяваща за всички. По нея няма несъгласия. Ние желаеме нещо, което оптимално да сплоти българския народ. Напълно допустимо е да има референдум за избиране на датата. Готови сме да чуем причините на всички и имам вяра, че може да имаме една позиция “, изясни тя.

„ ГЕРБ не са се готвили да внасят избор на съмнение, а по коя политика би могло да се изиска подобен. В момента не считаме, че от подобен избор на съмнение има нужда. Вотът на съмнение е в хладилника на всеки един българин “, посочи Кирова.

Тя разяснява и пристанището с 11 кораба, които има. „ Депутатът не е извънземно създание. Той има повече права, само че и отговорности. Депутатите имат право на благосъстоятелност и присъединяване във компании и предприятия. Не съм скрила, че владея кораби “, уточни зам.-председателят на Народно събрание.

„ По отношение на Северозапада бяха подхванати стъпки, които не се довършиха. През последната една година не е направено нищо. Най-важна е съгласуваност, тъй като няма по какъв начин да имаме икономическа съгласуваност. Трябва да има ясна икономическа политика за района. Надявам се в идващия бюджет да забележим съответни политики към районите. Обезлюдяването е различен проблем. Трябва да се основат условия, с цел да останат хората тук “, акцентира Росица Кирова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР