От ГЕРБ-СДС най-вероятно ще предложат тайно гласуване на проекта за

...
От ГЕРБ-СДС най-вероятно ще предложат тайно гласуване на проекта за
Коментари Харесай

ГЕРБ ще предложат тайно гласуване на проектокабинета?

От ГЕРБ-СДС най-вероятно ще предложат скрито гласоподаване на плана за държавно управление. Това разгласи във Варна депутатът от обединението Бранимир Балачев.

„ От диалозите, които водим с сътрудници от останалите политически сили, всички са на мнение, че страната има потребност от държавно управление, което да поеме отговорност. Мисля, че по този метод е заслужено и по този начин ще разберем до каква степен и кои мислят за това какво би трябвало да се случи в страната в идващите 6-7 месеца ”, разяснява Балачев.

Предвид кандидатурата за министър председател, препоръчаното държавно управление ще бъде експертно, уточни варненският народен представител. Според него има доста проблеми в страната, които би трябвало да бъдат решени от постоянно държавно управление.

„ Проф. Николай Габровски е неутрална, само че за сметка на това обществена и добре известна персона. Номинацията му демонстрира, че надвиваме над нашия тяснопартиен интерес и желаеме да защитим ползите на всички български жители ”, означи още националният представител.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР