От ФК ЦСКА 1948 обявиха назначаването на Стойчо Младенов като

...
От ФК ЦСКА 1948 обявиха назначаването на Стойчо Младенов като
Коментари Харесай

Стойчо Младенов приключи с треньорството, ще бъде оперативен директор във ФК ЦСКА 1948

От ФК ЦСКА 1948 оповестиха назначението на Стойчо Младенов като действен шеф в клуба. Това стана на публично събитие, провело се през днешния ден на комплекс " Царско село " в полите на Витоша.

Екзекутора разгласи, че приключва треньорската си кариера и ще се насочи към управителен пост, като се надява с опита си да помогне на клуба да реализира задачите си.

" Това е първата страница от новия живот на спорта. Приключих кариерата си на треньор, минавам в друга сфера. Надявам се с опита си да бъда потребен на клуба, с цел да реализира задачите си. Клуб, който е учреден от почитатели и митове на ЦСКА. Доволен съм, че влизам в ЦСКА, който е изпълнен с табели на ЦСКА.

С моя опит ще се опитам да бъда потребен във всяка сфера. Ново е за мен, ще ми би трябвало време да се ориентирам. Всеки е в правото си да показва неодобрение. Достатъчно съм зрял, с цел да преценява какво би трябвало да направя. Отивам в клуб, в който работят мои съотборници и митове на ЦСКА. Къде да отида в Лудогорец, в Левски? След като ме принудиха да напусна ЦСКА от " Българска войска " къде да отида? Отивам в тим, който има бъдеще и самото развиване на клуба в последните години го потвърждава.

В тези повече от 3 месеца имах опция да се срещам с хората, които работят в клуба, със спонсорите и получих визия за този клуб. Говори се, че пристигам тук поради пари. Това е най-малката заплата, която съм получавал като играч или треньор. Наясно съм в какъв клуб влизам. Клуб с огромни упоритости и цели. Тези цели са постижими.

Знаете, че с Любо Пенев е казус да бъдем в един клуб. Силни характери, обикновено е да има нещо, което да ни сплоти и това е ЦСКА. Работата ни ще бъде сполучлива. Спортно-техническата част има цялостни компетенции Любослав Пенев. Това е правото на всеки треньор да менажира футболния клуб, първия, втория, третия състав. С всичко останало ще се оправяме с Гьонов.

Защо да не бъде на Българска войска на идващия мач. Нормално е да има реакция от крайни. Както получавам крайни СМС-и, по този начин и получавам такива с схващане. Трябва ли да назовем Гибона изменник, че беше в ЦСКА, или Наско Сираков, или който и да било. Тук съм, ще дам най-хубавото от себе си. Нека в идващия мач победи тимът, който е по-добър. Нормално е да има победа, еднакъв или загуба. Който е по-добър и има спортното благополучие неща да победи. Амбициите сме да сме развиваме. Ако предходната година сме били на едно място всяка година би трябвало да сме по-нагоре. Всички сме с характери на спечелили. Ние търсим във всеки един мач.

Не е прелестно да има две ЦСКА-та, само че всичко зависи от нас. Аз желая да видя обединен ЦСКА. Феновете разграничени, легендите разграничени, ръководителите, които са много богати, отново разграничени. Не приказвам за обединяване, желая обединен ЦСКА. Има разделяне сред почитателите факт ли е? Факт е? Защо в Левски съумяха да се обединят. При нас продължава и се насърчава от разнообразни места. Разделяй и владей, това се прави. Самата история го демонстрира. Дали ще дойдат още червени митове? Божа работа. За страдание разделянето продължава, само че се надявам за прекъсне вечно. Никой не желае разделяне. Аз персонално бленувам за обединен ЦСКА ", сподели Младенов.
 Сгромолясването на Екзекутора
Сгромолясването на Екзекутора

Съществуват ли морални полезности за Младенов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР