От ФИФА дадоха обяснение относно казуса със златния медал, който

От ФИФА дадоха обяснение относно казуса със златния медал, който ...

ФИФА обясни за откраднатия златен медал.

От ФИФА дадоха обяснение относно казуса със златния медал, който едно от официалните лица прибра в джоба си по време на церемонията по награждаването на френските футболисти в неделя. На записите се вижда как една от жените, които асистираха на Джани Инфантино и Владимир Путин, слага отличието в джоба си.

Am I the only one who saw this woman steal a medal?! ‍

Did she think we wouldn’t see? What don’t I know! #WorldCupFinal #france pic.twitter.com/NPepuHLKjN
— Cosby Siringi (@TheRealCosbo) July 15, 2018
Въпросният служител е Марион Майер-Форфелдер - дъщеря на бившия президент на Германския футболен съюз Герхард Майер-Форфелдер, която в момента работи за ФИФА. От централата обясниха, че за награждаването са били доставени 50 златни медала, но френската делегация се оказала с човек по-малко. По тази причина - спазвайки процедурата - въпросната дама е прибрала отличието, а по-късно го е предала на “петлите”, за да може да достигне до отсъстващия член от щаба им.

Споменатата Марион Майер-Форфелдер работи в отдела към ФИФА, който организира международните турнири. Последно тя е била заета със Световното за младежи до 20 години в Нова Зеландия.

“Мнозина твърдят, че съм във ФИФА само заради името на баща ми, но това не е вярно. Започнах в отдел “Човешки ресурси” и трябваше да покажа какво наистина мога и съм радостна да заявя, че свършеното от мен говори само по себе си”, защити се дамата. ВСИЧКИ ВИДЕО МАТЕРИАЛИ ОТ МОНДИАЛ 2018
ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА 
ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ХЪРВАТИЯ ЗА ФИНАЛА
 
ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ФРАНЦИЯ ЗА ФИНАЛА
Мондиал 2018 final кръг, неделя 15 юли Франция 4:2краен резулат Хърватия

Източник: sportal.bg