От Фейсбук профила на Соня КолтуклиеваЕпилираният женомразец Радостин Василев отново

...
От Фейсбук профила на Соня КолтуклиеваЕпилираният женомразец Радостин Василев отново
Коментари Харесай

Колтуклиева: Епилираният женомразец Радостин Василев с брутална атака срещу Илиана Раева, Лечева и Нинова

От Facebook профила на Соня Колтуклиева

Епилираният женомразец Радостин Василев още веднъж е в брутална акция - този път против Илиана Раева, Весела Лечева и Корнелия Нинова. Като някой непохватен неврастеничен гамѐн, не може аргументирано да обяснява противоречиви тематики, не умее умерено да дискутира - той знае единствено да наскърбява и да заплашва.

На улицата ли е израснал; мачкан и подтискан ли е; боязън от занемаряване ли е развил или е с мъчително засегнато мъжко его, та е по този начин нападателен?! Все отново е от град Плевен, а не от някоя дива паланка посред гората - може ли да е толкоз некултурен?!

Ту е истерично превъзбуден, ту е смазващо угнетен и обезверен. Полярни положения - забавно, на какво ли се дължат?!

Радостин Василев предизвестява Илиана Раева, че има аудио и видео-записи с нея. А тя била ли е известѐна, че диалозите се записват? Не знам. Едва ли.

Това е чиста проба рекет. Както се показваше един олигарх: „ страхуване “. И се санкционира от закона!

Радостин Василев отклонява поканите за среща на Татяна Дончева, през лятото на 2021 година, няколко пъти - преднамерено, до момента в който я примами в адвокатската фирма си на партерен етаж, в жилищна постройка в Студентския град, с цел да я запише - аудио и видео. Той самият ми описа това и се похвали, че е предал записите в спец-прокуратурата. Случаят стана известен като „ абсурдът 500К “.

На 9 септември, в студиото на Сашо Диков, Радостин Василев разгласи, че е записвал наши персонални диалози по телефона, в които споделям случки и мнения за Бойко Борисов, Владислав Горанов, Делян Пеевски и Сотир Цацаров от времето, когато цялата страна беше изправена против мен, поради журналистическата ми работа.

Каква е тази перверзия? Какъв е този ентусиазъм скрито да записва разговори  - рефлекси на изнудвач ли има или е замаскиран лукавец?

Това за психиатър ли е или за прокурор?

Като правист, Радостин Василев би трябвало да знае, че тайните записи са незаконни. 

Радостин Василев заплашва мен, Христинка Иванова, Весела Лечева, Илиана Раева, притежателите на състезателен комплекс „ Диана “; назовава страхливци тези, които не предадоха „ ИТН “ - да вземем за пример, Иван Янчев, комуто обяснѝ, че ще го уволнѝ като регионален шеф на Плевен и Кирил Петков го сто̀ри през юни; написал е смс „ страхливец “ на Андрей Михайлов, тъй като не се е отделил от ПГ на ИТН; разгласи по Нова телевизия, че измежду събралите се на колекция на Има Такъв Народ в Плевен има „ проститутки “, а във Facebook написа, че ги оферират Тошко и Слави; по медиите дефинира някогашните си сътрудници като “политически терористи ”; назова Корнелия Нинова, на която почтително се подмазваше и търсеше поддръжката й да стане министър – „ маша на ГЕРБ и Движение за права и свободи “.

Неблагодарникът е притичал при Ива Митева с молба да напише смс на Слави, та да го номинира за премиер; пред мен твърдеше, че тя е най-достойната за кандидат-президент на Има Такъв Народ, а към този момент не стопира да сипе ху̀ли по нея. Натискаше се да се отърква о̀ президента Радев, само че след това изясни по БТВ, че е лицемер. Сега се умилква на Асен Василев, за който ми написа: „ България няма да одобри за министър председател педер@ст ” (впрочем, твърдеше, че е гей и отцепникът Кирил Симеонов). Сега се мазни на Даниел Лорер, който плюеше като „ търговец на кожи “, „ безочлив и елементарен “, дори се изхвърляше, че ще му желае оставката, тъй като назначи незабавно в министерството си Христина Грозева, която той уволни.

Болен ли е? Или е публично рисков? Или и двете?

Докато беше министър, след негов сигнал, 8 униформени от ГДБОП нахлуха в дома на журналиста Цветан Фиков на 25 юли и го арестуваха, поради пост във Facebook с текст: „ Радостин Василев, единствено ще ти кажа! Не пипай Стадион „ Септември “, че ще ти оскубя косъм по косъм гелосаната тиква! “ (поводът: изгонването на тенис-клуб за деца). Месец преди ареста, Радостин Василев е изпратил застрашителен смс до брата на журналиста - Валери Фиков, с който са съученици от гимназията в Плевен: „ Брат ти нещо не ми е почитател. Той ще сбърка доста тежко “.

Радостин Василев написа два мръснишки поста против мен във Facebook през септември, закани се да ще ме унищожи и “занулѝ ”, разгневен от моите разкрития за зулумите му като министър на младежта и спорта. Оказа се, също така, че е заречен на „ Продължаваме промяната “ да ме отстрани като най-критично пишещата за тях журналистка. Смешник!

Обиденият на доста медии спор(т)ен министър през предходната година ми изясни, че е дал на Бойко Рашков лист с шестима публицисти за “респектиране ”; в чат на месинджъра се закани да набие Русислав Димитров, издателя на уеб страницата “Народ ”. Обясних му, че това е безумство!

Радостин Василев е изпратил служители на реда в ресторант “101 ” да махнат от мъжката тоалетна фотосите му с надпис: „ The real owner “, поставени там, поради арогантното му навлизане в заведението на 29 март, с викове: „ Аз съм министърът, аз съм същинският притежател! “ (понеже е обект чартърен по контракт с Национална спортна база).

Радостин Василев се изрепчи, че ще извърши цивилен арест на някогашния министър Красен Кралев; оня ден написа, че към този момент трябвало да са в пандиза някогашните министри Делян Добрев и Теменужка Петкова, назовава Бойко Борисов престъпник; обясняваше, че Кирил Петков е направил закононарушение с попълване на декларация с погрешно наличие, за което се поставят 3 години затвор…

Кой е той, че да раздава присъди?! Той самият би трябвало да дава отговор по какъв начин по този начин по негово време са подписвани контракти, частните контрагенти на които, в този момент връщат парите - 3 милиона лв., съгласно министър Весела Лечева? Чий е джипът Мерцедес 400, който кара като министър и народен представител, без да го е оповестил в декларацията си пред КПКОНПИ? По какви критерии назначи за изпълнителни шефове на БСТ и НСБ приятелите си от детинство Александър Тодоров и Венцислав Петков, известни от голите им взаимни фотоси? Защо е уредил някогашния си пиар в ММС и настоящ неразделен придружител Кирил Веселински с 14 400 лв. от държавната лотария, а на приятеля си Крум Савов е обезпечил контракт за 24 000 лв.? А стотиците хиляди левове за адвокатската фирма на Лена Бориславова и адвокатската фирма на приятеля му Велислав Йонев - за какво са давани?  Публично жигосва Движение за права и свободи, а пък се хвали, че е юрист на ФК “Арда ” на милионера Фуат Гювен, покровител на Движение за права и свободи.

Този мним “борец против мафията ”, бълнуващ да стане вътрешен министър; този авантаджия на страната за персонални цели … към този момент е недостижим, тъй като има депутатски имунитет. Какво ли ще прави без него?! Впрочем, Радостин Василев е разследван от Софийска градска прокуратура и КПКОНПИ по сигнали на компания “Диана фуудс ”, Христинка Иванова, ИТН-Плевен.

… Петко Петков ми показа, че се опасява Радостин Василев да не е записвал диалозите със сина му, до момента в който е бил министър председател, провеждани в личния му апартамент. Той ми описа по какъв начин един ден заварил Кирил и Радостин в лабораторията им в биологическия факултет; попитал възмутено: аз шизофренично привидение ли имам, ти не си ли същият, който искаше да вкара сина ми в пандиза, в този момент за какво си тук? На това Руди дал отговор: Да, аз съм и съм доста вманиачен!

No comment.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР