От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваОмразата на Кирил Петков

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваОмразата на Кирил Петков
Коментари Харесай

Колтуклиева: Омразата на Кирил Петков към Бойко Борисов не е принципна, а лична. И струва $50 000

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Омразата на Кирил Петков и татко му Петко Петков към Бойко Борисов не е кардинална, а персонална. И коства 50 000 $.

На 11 октомври 2022 година, Кирил ме предложения на среща,  пихме мача-лате и разговаряхме 2 часа и половина.

Ето какво научих. Когато стартира драмата с изчезналия планинар Боян Петров, Кирил и Петко отпътували за Китай да оказват помощ в спасяването му. Намерили частна компания за хеликоптери, която поискала много висока цена: 250 000 $. Тогава Кирил позвънил на своята добра позната Румяна Бъчварова, началник-кабинет на министър-председателя Бойко Борисов, и изискал да получи от държавното управление 50 000 $. След 7 минути Румяна Бъчварова му позвънила и предала негативния отговор.

Опонирах му: по какъв начин един министър председател ще наредѝ незабавния превод на 50 000 $?! Така не се ръководи страната. Има си закони и правила.

Освен това - да напомня: на 9 май 2018 година, министър председателят Борисов предложения в Министерски съвет и помоли посланика на Китай Хайджоу военните да окажат помощ в избавителната акция на изчезналия българин. ”Споделяме терзанията за Боян Петров. Още при приемане на информацията,
Всичко за Вашата сватба
че е липсващ, изпратихме избавителни екипи. Свързах се с Пекин и оттова бе оказана цялостна поддръжка ”, изяснява дипломат Хайджоу.

Само военните имат техника, която може да лети на 6 000 метра височина.

Сега към този момент, като сме наясно с “шарлатаните ”, по израза на президента Радев, дали да не се усъмним, че някой е желал да се обогати с една добра сума от спонсори и страната?!

На 27 октомври 2021 година избухна обществен скандал. Радослава Ненова, дамата на Боян Петров, упрекна в неистина Кирил Петков, поради изказванията, че дружно с татко му са дали 30 000 $ за избавителната акция и издирването на Петров в Хималаите. “Здравейте, единствен проблем е, че не са организирали и платили тези хора, най-малкото тъй като беше мощно политическа акция, а те не са имали властта да създадат нещо и не е редно и почтено по отношение на същинските хора които свършиха тази не лека задача да се толерират неистини. Няма по какъв начин да съм в неточност защото сметката за избавителната акция платих аз. Има си документи за всичко … ”

50 000 $ са провокирали персоналната злоба на татко и наследник към водача
Всичко за Вашата сватба
на ГЕРБ.

  
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg