От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева Николай Събев, родѐн

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева Николай Събев, родѐн
Коментари Харесай

Колтуклиева: Събев е от Русе, няма едно изречение за убитата си съгражданка

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Николай Събев, родѐн и израснал в Русе, депутат и министър на превоза от “Продължаваме смяната ”, не е изказал даже с едно изречение обществено съболезнования към околните на неговата съгражданка, убита по свиреп метод: удушена и разчленена… Защо няма обикновено човешко състрадание за семейство Пехливанян, за какво няма няколко положителни думи за разтуха? Защото брачният партньор на убитата Еранухи Пехливанян е общински консултант от ГЕРБ ли?! Заради това, явно.

Милионерът Николай Събев, заслужил мястото си в Министерски съвет с обилно предизборно подаяние към партията на Кирил Петков и Асен Василев, се кѐфи във Facebook профила си на задявка на “Дневник ” за дронова автомагистрала Скопие-София след 20 години… Не е ли цинично всичко това?! Защото в този момент, през 2022 година, в родния му град, в десетки други градове и села в родината му нарушители убиват, изнасилват, мародерстват, до момента в който анимационният воин Рашко Дамаджаната прави нелепи скечове в Народното събрание и по медиите.

Живеем в лу̀напарк, а въртележката лети все по-зловещо нагоре-надолу, надолу, надолу…

Ей, “почтените ”, слезте от виенското колело, преди с главата надолу да сте се забили в земята! И да сте забили страната в калта…  

 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР