От Фейсбук профила на журналиста Явор ДачковРумен Радев използва Промяната“,

...
От Фейсбук профила на журналиста Явор ДачковРумен Радев използва Промяната“,
Коментари Харесай

Дачков сензационно: Херо Мустафа не вдига телефона на Кирил и Асен, а президентът се разграничава от тях

От Facebook профила на журналиста Явор Дачков

Румен Радев употребява „ Промяната “, натрапена от американското посолство, с цел да завоюва втори мандат, което е изцяло разбираемо. Всеки рационален политик на неговото място би постъпил по този начин. Но не всеки би признал в прав текст, че е предизвикал вреда.

Той го прави откровено, което съгласно мен е почтено за почитание. В политиката тези обрати са сиво всекидневие. Днес Херо Мустафа не подвига телефона на Кирил и Асен и е в шок от тяхната фрапантна несръчност и безскрупулна проруска алчност, която провокира американско следствие, изпратено на българските служби, а президентът се разграничава от тях, пробвайки се да защищити гласоподавателите от грешката, към която самичък ги подтикна преди време. Разбираемо и потребно.

Независимо от това, кой е бил прав и кой крив в предишното. Политиката е злободневие. Колкото повече хора схванат, че са имали работа с шарлатаните Киро и Асен, които направиха рейд за бързи облаги и по нищо не се разграничават от телефонни измамници, толкоз по-добре. Това е ситуацията.

Преди 12 години същото се отнасяше за Борисов, а преди 20 за царя. Извинението, че предходните са по-лоши от актуалните за мен не е годно. Точно обратното-всяко последващо ръководство единствено утежнява нещата, само че както и да е. Радвам се, че Радев редовно рути „ Промяната “ и че играе в синхрон с ГЕРБ и Движение за права и свободи – единствените останали постоянни и систематични партии в България (Корнелия умъртви тази опция за Българска социалистическа партия и я трансформира в патерица). Това е оздравително за България по абсурд. Дори и за тези от нас, които са в шок от простотиите на Борисов и безогледната корупция на Пеевски и Доган.

Кирил и Асен, а преди тях и Слави Трифонов демонстрираха, че може и по-зле, а дъното няма край – и като дивотия и като корупция, само че най-много като полуда. Психопатите са по-опасни от крадците. Очевидно е, че изпълнителната власт се връща в Борисов, въпреки и постепенно, а той командва мейнстрийма. Добре за България е това да става съгласно президента, тъй като разделянето и борбата сред двамата не роди изявен победител.

Радев се провали с мутри вън, а Борисов се провали с чекмеджетата и двайсетгодишен байгън от нарцистичното си и маниакално натрапчиво наличие в тв приемника. Въпреки това и двете воюващи страни са в патова обстановка, тъй като има задоволително хора, които гласоподават за тях и заради това е по-добре да работят в синергия, вместо да се бият мекушаво по български.

Никой не смее да отреже главата на другия, както биха създали политиците от златното минало, което го няма. Днес даже Щатите и Русия не са в положение да излъчат краен и избран победител в Украйна. Какво да приказваме за локалните дребни разправии. Надявам се, че с общи старания Румен Радев и Бойко Борисов (еманация на днешните български възможности) ще маргинализират до идващите избори патологията Кирил и Асен и ще поведат дружно с Движение за права и свободи България по нейния несъвършен, муден, гламав, само че и специфично-чаровен исторически път без повече психиатрични отклонения и шарлатании.

Ние сме нация от посредствени хора, което има своите огромни преимущества, тъй като и тестванията, които ни се дават, са съгласно личната ни мяра. Екстравагантните опити да се отлепим от органичната си природа водят до тежки вреди.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР