От Фейсбук профила на журналиста Константин МишевПравителство... РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО... трябва

...
От Фейсбук профила на журналиста Константин МишевПравителство... РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО... трябва
Коментари Харесай

Опомнете се! Правителство трябва на всяка цена! Иначе Радев ще ни завлече в Евразия!

От Facebook профила на журналиста Константин Мишев

Правителство... РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО... би трябвало да има непременно! Знаете, че бях изострен критик на лигльовците от Политическа партия, тъй като се запънаха като магаре на мост и отхвърлиха да поддържат Мария Габриел. Тя пък направи голямата неточност да нападна Гешев. След това пък Бойко изцяло клекна на втората политическа мощ.

Стоя зад думите си! Паноптикум от неверни ходове (може ли паноптикум да е общ брой?). Но държавно управление би трябвало да има! Този път компромис би трябвало да създадат от Политическа партия и Демократична България. Няма по какъв начин да има задоволително държавно управление на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ и министри да са Василев и Лорер.

Опомнете се!

Не виждате ли какво става сега. Ако има логичен човек в ГЕРБ... ами това е Делян Добрев. Ако има смислена съветничка в последното постоянно държавно управление - това е Весела Чернева.

И офанзивата е против тях. Ами Весела Чернева беше надали не единствената представителка (макар и не министърка) в това държавно управление, която вършеше естествени неща. И в този момент против нея - БАМ... ДАНС.

Живял съм го към този момент това. Все едно е 1992 година. Нали се споделяше déjà vu... че моят френски не е добър.

ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА ИМА. ВЕЧЕ ДОРИ НА ВСЯКА ЦЕНА.

Иначе в действителност Радев ще ни завлече в Евразия!



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР