От Фейсбук профила на Асим Ахмед Адемов Сестрата на Лена

...
От Фейсбук профила на Асим Ахмед Адемов Сестрата на Лена
Коментари Харесай

Адемов: Сестрата на Бориславова напуснала България, аз останах дори когато смениха името ми

От Facebook профила на Асим Ахмед Адемов
Сестрата на Лена Бориславова напуснала страната, поради ниско възнаграждение. Аман, бе! Много трагично, сълзливо даже. А какъв брой останаха в България все пак? Аз съм от тези, които останаха в България и не я напуснаха!

Да, незабавно ще кажат някои  - елементарно ти е, ти си евродепутат. Да, де, но аз не съм бил цялостен живот подобен.

Останах, макар всички неприятности,  които ми се стовариха на главата през годините.

Останах, даже когато през най-хубавите ми младежки години ме унижиха и унищожиха самочувствието ми, откакто смениха принудително името ми...бях единствено на 16 години.

Останах и откакто съвсем всичките ми най-близки -  брат ми, родственици и другари отпътуваха за Турция.

Останах и започнах работа като преподавател, макар мизерното възнаграждение и много години пътувах на стоп до селото, в което работех.

Останах даже и откакто ръководството на Българска социалистическа партия през 1997 ни докара голяма финансова рецесия, и заплатите ни бяха за несъмнено време 5-6 $.

Останах даже и откакто през 2013 година бях уволнен по политически аргументи и останах без работа. А двете ми деца бяха студенти...

Останах, тъй като мечтаех България да стане естествена, европейска страна, а не тъй като съм мечтал да стана евродепутат.

Останах и от самото начало съм се борил за тази своя фантазия и постоянно съм имал ясна, безапелационна гражданска позиция, която е била на дясно мислещ човек!

Останах и сълзливата история за сестрата на Лена Бориславова не ме трогна! Защото когато искаш България да е естествена, европейска страна има по какъв начин да го направиш. Просто оставаш в България и се бориш това да се случи!

И ще продължа да се боря всякакви измамници и шарлатани да не провалят тази фантазия!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР