От фен клуба на Арда изразиха позиция в подкрепа на

...
От фен клуба на Арда изразиха позиция в подкрепа на
Коментари Харесай

Феновете на Арда: Заставаме зад всички футболисти

От почитател клуба на Арда показаха позиция в поддръжка на футболистите на отбора. Ето какво гласи тяхното известие:

" ПОЗИЦИЯ

От Футболен Фен Клуб Арда Кърджали

В тези сложни времена за най-младия футболен клуб в Ефбет Лига - " Арда " Кърджали, бихме желали да заявим най-отговорно, че заставаме зад всички футболисти- експерти на ПФК " Арда " -Кърджали.

Благодарим на тези, които към този момент напуснаха тима и на тези, които останаха да се борят за идеята наречена " Арда ".
 Арда може да приюти Серкан Юсеин
Арда може да приюти Серкан Юсеин

Халфът към момента е благосъстоятелност на Лудогорец

Дълбока благодарност показваме към Елин Топузаков. Той бе индивида, който сложи основите на тима във " В " футболна група и от дилетанти ни изведе в редиците на професионалните тимове.

Благодарим на Николай Киров, под чието управление тимът на " Арда " завоюва баража за присъединяване в Лигата на конференциите и дружно с нашите футболисти записаха нови страници в най-новата футболна история на клуба.

Не на последно място изричаме благодарности и към Стамен Белчев. Той пое Арда през 2018 година и като старши треньор водеше нашите момчета по пътя на триумфа, когато те завоюваха промоция за елита. През декември месец 2021 година той се завърна още веднъж вкъщи -на " Арена Арда " и имаме вяра, че той ще ни класира за европейските клубни шампионати.
 Християн Василев: Харесва ми, че Арда постанова млади българи
Християн Василев: Харесва ми, че Арда постанова млади българи

" Отборът играе много бърз и комбинативен футбол "

Община Кърджали също постоянно ни е пособия, както на нас, по този начин и на ПФК " Арда ". Благодарим за разбирането и поддръжката на доктор инж. Хасан Азис, кмет на Кърджали.

Скъпи другари, Mожем да Ви уверим, че ние - Футболен Фен Клуб " Арда " -Кърджали няма да изневерим на своите правила и ще поддържаме тима без значение къде и с кого играят, и в коя група са. Има доста още защо да играем и да се борим.

Да си същински почитател значи да се придържаш към своето верую и кредо. Да следваш тима си във върховете и в паденията, в успехите и загубите, в положителните и неприятните моменти, в съвършените игри или не до такава степен положителната кондиция на играчите. Ние ще продължим да развяваме гордо знамето на тима, да крещим от наслада, когато побеждаваме или да плачем и показваме яд, когато загубим. Истинските почитатели са буйни.

Нашите сърца са тук и бият за всеки състезател и гол на Арда.

САМО АРДА!

Бейтула Кумит,

Председател на Футболен Фен Клуб Арда Кърджали ".
 Арда продължава да търси нов централен нападател
Арда продължава да търси нов централен нападател

Ще дойдат чужденци на проби
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР